Selam

Edit : Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacak siyasetçiler arasın da ki kısa vadeli iyileşmeler beni sevindirdi.

ExcI

a better world
Şöyle hiç kimsenin yüzünü bile görmediği biri çıksa 100.000 imza toplasa rakipleri hakaret etmese o adam eçilir Cumhurbaşkanı.
Çünkü; ötekilerin ne mal olduğu belli.
Hepsi birbirine hakaret ediyor birbirlerine saygıları yok onları seçenlere de göstermiyorlar.

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Selam ,günaydın . 22 günün sonunda Isveç'e elveda

ExcI

a better world
@Bean internetin en iyi yanı bu olsa gerek dünyanın herhangi bir ülkesinden ücretsiz iletişim kurabiliyorsun

Mahallemizde yavru kedi sesi duydum bir yere kadar gidiyordum, 2,3 saat saat sonra geri döndüm hala miyavlıyor ne kardeşleri ne de annesi ortalıktaydı.
Eve getirdim bir kaç gün bakacağım, kediler hakkında bilgisi olan bir kaç taktik verebilir mi? ne severler falan.

Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
Mahallemizde yavru kedi sesi duydum bir yere kadar gidiyordum, 2,3 saat saat sonra geri döndüm hala miyavlıyor ne kardeşleri ne de annesi ortalıktaydı.
Eve getirdim bir kaç gün bakacağım, kediler hakkında bilgisi olan bir kaç taktik verebilir mi? ne severler falan.
Geçen sene bende buldum çok küçüktü gözleri daha açılmamıştı. Sakın market sütü ile besleme özel anne sütü mamaları var. Biberon veya şırınga ile beslemen gerekiyor. Tuvaleti yapması için ıslak mendil ile popusunu ovalıcaksın yavaş yavaş yapıyor

Geçen sene bende buldum çok küçüktü gözleri daha açılmamıştı. Sakın market sütü ile besleme özel anne sütü mamaları var. Biberon veya şırınga ile beslemen gerekiyor. Tuvaleti yapması için ıslak mendil ile popusunu ovalıcaksın yavaş yavaş yapıyor
Herşeyi anladım da tuvalet kısmı saçma geldi.
bunların anası mı bunları işetiyor hayır bu harici diğerleri için sağ ol:muck:

Yukarı Alt