Ahahsjdjdn ben de kedi sahiplenmek istiyorum fakat masrafları bütçemi aşar mı ondan emin değilim ve sorumluluk. Aylık ne kadar masraf yapıyosun kediye?
ortalama 50 civarı maması, bir de kumu var tabii ki onu da doğal ürünler var çuvalla satılıyor HB de var onu alırsan rahat edersin, ama petshop ta olan kumlara bulaşırsan bu 150 ye kadar çıkar aylık masrafı.

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
ortalama 50 civarı maması, bir de kumu var tabii ki onu da doğal ürünler var çuvalla satılıyor HB de var onu alırsan rahat edersin, ama petshop ta olan kumlara bulaşırsan bu 150 ye kadar çıkar aylık masrafı.
Senin iyiymiş aga ya 150-300 dediler bi korktum.

ilk 3 ay pek masrafı yok zaten ben ana devam sütü var bebelac onunla gelişimini sağladım dişleri ve tüyleri toparlanınca yavru maması aldım 36 liraya 1,5 kilo civarında 1,5 ay gitti o sonra öyle parça parça almışlığım var
fakat masrafına takma göze bile gelmiyor, ben sigarayı bıraktım mesela market önünden geçerken sucuk alıyorum bu gün sigara almadım ama kızıma 10 15 gün ödüllendireceğim yiyecek almış oldum diyerek rahatlatıyorum kendimi sen de bu gün dışarı çıkıp para harcamadım kızıma/oğluma yemek aldım dersin xd

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
ilk 3 ay pek masrafı yok zaten ben ana devam sütü var bebelac onunla gelişimini sağladım dişleri ve tüyleri toparlanınca yavru maması aldım 36 liraya 1,5 kilo civarında 1,5 ay gitti o sonra öyle parça parça almışlığım var
fakat masrafına takma göze bile gelmiyor, ben sigarayı bıraktım mesela market önünden geçerken sucuk alıyorum bu gün sigara almadım ama kızıma 10 15 gün ödüllendireceğim yiyecek almış oldum diyerek rahatlatıyorum kendimi sen de bu gün dışarı çıkıp para harcamadım kızıma/oğluma yemek aldım dersin xd
Anladım hocam eyvallah :D Sahiplenirsem başını biraz ağırtabilirim :curtain:

Aşılarını aylığa vurursan 100-150 tl ediyordu 4 sene önce. Mamayı toplu alıyorduk oda aylık yine bi 50 desen. Kum aylık 50tl kokuya dikkat ederim dersen. Allah korusun hastalanırsa aylık maaşını veterinere yatırıyorsun.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Aşılarını aylığa vurursan 100-150 tl ediyordu 4 sene önce. Mamayı toplu alıyorduk oda aylık yine bi 50 desen. Kum aylık 50tl kokuya dikkat ederim dersen. Allah korusun hastalanırsa aylık maaşını veterinere yatırıyorsun.
+1 veteriner müthiş para tutuyor , aşıdır , bir hastalık oldu mu tedavisidir , kısırlaştırmasıdır vs öğrenci olan adamın kalkışmaması gereken bir iş.

Benim kedim Fip hastalığına yakalanmıştı. Çözümü ve tedavisi olmadığını bile bile evlat gibi olduğu için ne tedavi gerekiyorsa kalkıştık, sonucu 4k ya yakın bir faturaydı. Kedi, köpek almak evlat edinmek gibi birşey.

Bu reynmen'i seven ne çok kişi varmış ya.
Garip bir kitle türedi son zamanlarda. Kabadayı keko tiplemelerinden hoşlanan, okumayan, entelektüel havalarda anca boş boş sallayan, siyasi görüşü olduğunu sanıp saçma sapan faşizan düşünceye sahip, ağır abi takılan insanlar dolanıyor aramızda. Ve bu topluluk hiç azımsanmayacak büyüklükte.

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Bu reynmen'i seven ne çok kişi varmış ya.
Garip bir kitle türedi son zamanlarda. Kabadayı keko tiplemelerinden hoşlanan, okumayan, entelektüel havalarda anca boş boş sallayan, siyasi görüşü olduğunu sanıp saçma sapan faşizan düşünceye sahip, ağır abi takılan insanlar dolanıyor aramızda. Ve bu topluluk hiç azımsanmayacak büyüklükte.
1- Bu reynmen neden ünlü? ve adama tapan büyük kitlesine kusasım geliyor, anlayamıyorum. İnstagram youtube haber sayfalarından birinde ilk kazandığı parayla annesini yemeğe çıkardı yazmışlar alttaki yorumlar; helaaal olsun sana abiiimm, şu an istese o restoranı satın alır vs. diyen çocuklarla doluydu. Bu adamın nesi var bilen beni bi bilgilendirebilir mi? Youtuber desen kaç tane videosu var...
2- Cem Yılmaz son yaptığı Karakomik filmlerinin kadrosuna neden bazı youtuberları alma gereği duydu? reynmen, filme gitmeden önce, sude alkış vs. Bu isimlere ihtiyacı var mı gerçekten bu adamın? yazık.
3- Çoğunlukla Netflix'in olmak üzere içerisinde bir tane doğru düzgün elle tutulur bir şey olmayıp sex, sigara ve alkolden oluşan dizilere filmlere tapan gençler.

Cem Yılmaz da arada kaynadı ama :D

7 kocalı hürmüz gibi oğlan sen ülkücüysen ülkücü solcuysan solcu, her ayak var adamda.
Scorp ilk çıktığında ben de kullandım daha sonra bu ve buna benzer tipler türeyip orada bir popüler kesim kurdular öyle yürüyüp gittiler.
Ara sıra bakıyorum diyorum ki bari adam gibi bir şey yapsınlar, sıfır içerik..

Yukarı Alt