Selamlar 100 Caplık private ve sadece chineseden oluşan bir servere başlamayı düşünüyorum. Uniq kovalamak değilde daha çok pvpde insanları kovalamak istiyorum nasıl bir build yapmalıyım ? ne giymeliyim
Blade Fire Force nasıl olur ?Fire / Heuk / Force . Garment set
Silahını güzel yaparsan oda olur . Blade her serverda ucuz olacağı için güzel silahın ilgilenirsen illa ki olur . Ama bana kalırsa 100 cap efsanesi glavie chardırBlade Fire Force nasıl olur ?
Güzel tercih . Ama yeni nesil serverlarda dual charlar vasat kalıyor..Mastery önemli.
Set olarak kesinlikle Garment çünkü Only CH serverlarda %80 Int ağırlıklı olur.
Build olarak Full Pvp olacaksan ve Dual oynama yeteneğin varsa;
300 Mastery'de
Glavie / Bow / Fire
330 Mastery'de
Glavie / Bow / Fire / Cold (30 Lvl)
110 Cap 440 Mastery'de kendi buildim olan Glavie / Bow / Fire / Cold çarımın Pvp videosunu izleyebilirsin;
Şu an videolarını attığım çar RSilkroad'da aktif oynuyor.Güzel tercih . Ama yeni nesil serverlarda dual charlar vasat kalıyor..
110 capte Eu varsa zaten ch char zaman kaybı..
Doğrudur . Birsey diyemem , demek ki rsro sistemi farkli . Ama Rsro hariç geri kalan her serverda saglam bir dagger / warlockun , division ,sleep , stun attiktan sonra ( diger phy , mag def reduce debufflarini saymiyorum ) kesemeyeceği bir char yok .Şu an videolarını attığım çar RSilkroad'da aktif oynuyor.
Offer ile 60K yiyorum. Alabilen tek bir build yok.
Dagger / Warlock buna dahil.
Artık tüm EU bulunan oyunlarda dengeleme mevcut. Prob'ları değiştiriliyor, eşit olması için.Doğrudur . Birsey diyemem , demek ki rsro sistemi farkli . Ama Rsro hariç geri kalan her serverda saglam bir dagger / warlockun , division ,sleep , stun attiktan sonra ( diger phy , mag def reduce debufflarini saymiyorum ) kesemeyeceği bir char yok .