Absence

Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz.

güzel ama 5.1 yaparak yada 7.1,8.1 yaparak heuksal-fire-cold yaparsanız daha rahat olur ama koşma kaybınız olur lıgt-cold-heuksal ı öneririm

Dediğiniz yapılandırma zaten mevcut ^^ 117 ayrı yapılandırma açtık, Bunun yerine onu açsaydınız gibilerinden cümleler kurmayalım ^^ Hepsi mevcut :muck: :kalp:

build acisinda bir sikintim yok benim ama 100 lvl 7.1 hybird kac stat point str vercez.

7.1 build aciklamsi yapiyonuz sadece 7.1 stat poitnleri koyun birde 5.1 koyun yanina da resim atin build illaki duzelir ama stat poinleri duzelmiyor.

bence çok güzel bi build değil çar 7:1 de olsa snowsuz şansı yok birde bladenin zaten zehirleri var force niçin açarlar anlamam :think:

heuksal konusunda kesinlikle katılmıyorum.

Hybrid nukerler sadece sword shield kullanmalı + buildde bicheon 3. seri istege baglı diil kesin kesinlikle acılmalı

Sword Shield ve Snow Shield bir nukerin olmazsa olmazıdır.Heuksala lafım yokta neden Cold yok ?

Spa

rank8
Coldsuz nuker soyuk nukerden farksızdır. istediğin itemi koy bu çara ister sun döşe Çöpten başka bişey bırakmaz ardında. Tek yeme ihtimali çok yüksek 8) Snow'suz Nuker itemsiz bir çar gibidir.

edi3 demiş ki:
heuksal konusunda kesinlikle katılmıyorum.

Hybrid nukerler sadece sword shield kullanmalı + buildde bicheon 3. seri istege baglı diil kesin kesinlikle acılmalı
Arkadasa katılıyorum neden?Çünkü yanlıs görmediysem cold vermiyoruz ve dogal olarakta armor yok bunun için bichenon 3. seri lazım :detective: Bana sorarsanız hybrid bichenon charlar biraz dandik ama zevkler ve renkler tartısılmazz :think:

Yukarı Alt