wow'un orjinali varken çakmasına kim bakarCrusade demiş ki:molten wow değil dimi bu?
hacım şuan bakınca cidden grafikler öyle gözüküyor ama bu oyuna başlayan bırakamıyor bi arakdaşım var deli gibi oynuyor yazın bende başlamayı düşünüyorum..sarkolata demiş ki:ne çirkin oyun. Milyonlarca oyun var ama ben silkroadı beğeniyorum bir tek, bi grafiksel bişey var onda diğerlerinde bulamadığım
Telkin mi var acaba oyundaViolent Arise demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
hacım şuan bakınca cidden grafikler öyle gözüküyor ama bu oyuna başlayan bırakamıyor bi arakdaşım var deli gibi oynuyor yazın bende başlamayı düşünüyorum..sarkolata demiş ki:ne çirkin oyun. Milyonlarca oyun var ama ben silkroadı beğeniyorum bir tek, bi grafiksel bişey var onda diğerlerinde bulamadığım
+1sarkolata demiş ki:ne çirkin oyun. Milyonlarca oyun var ama ben silkroadı beğeniyorum bir tek, bi grafiksel bişey var onda diğerlerinde bulamadığım
Hiç CABAL oynamadın sanırımsarkolata demiş ki:ne çirkin oyun. Milyonlarca oyun var ama ben silkroadı beğeniyorum bir tek, bi grafiksel bişey var onda diğerlerinde bulamadığım
Cabalın her şeyi güzel olmasına rağmen, level sınırı çok yüksek olduğu için ve skill kasma derdi yüzünden bıraktım oynamayı. Silkroadı da level yüksekliği ve kasma derdi yüzünden bırakmıştım. En iyi şuan LOL , SMITE gibi oyunlar geliyor banaMirage demiş ki:Cabal fan olan birini daha buldum sonunda Cabal 2 Avrupa'ya açılsın fasa fiso olacak silkroad falan
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Sana tırt ben hala oynuyorum.Daha doğrusu yaza rezerve ettim 45 archer duruyor.Gold sıkıntısı yok.Sadece zamanım olmadığından oynayamıyorum.Ah şu bi lys geçse.Gerçi o zamana TESO çıkarsa onu denerim ilkLemonade demiş ki:Abi tera onlinea da cok güzel falan dediniz 27gb mı neydi yurt netinde günler sürdü indirmem oyun tırt açıkcası..
+1sarkolata demiş ki:ne çirkin oyun. Milyonlarca oyun var ama ben silkroadı beğeniyorum bir tek, bi grafiksel bişey var onda diğerlerinde bulamadığım
La'l demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hiç CABAL oynamadın sanırımsarkolata demiş ki:ne çirkin oyun. Milyonlarca oyun var ama ben silkroadı beğeniyorum bir tek, bi grafiksel bişey var onda diğerlerinde bulamadığım
WoW hiç sevmem üstelik para falanda veriliyor sanırım o oyuna yanlış hatırlamıyorsam. Knight, WoW, MT2 gibi oyunların grafikleri kötü olmasına rağmen -ki bu kötülük bana göre, size göre iyidir bilemem- çok fazla oynayan insan var. Sanırım herkes grafiğe o kadar önem vermiyor
Sanırım bu yaptığınız raid dedikleri şey benim üniden arabayla gittiğim arkadaş oynuyor private molten-wow başlatti 17 gb cektim ama 40 level oldum gerisini cozemedim beceremiyorum aga mage açtımMelkor demiş ki:WoW ile karşılaştırıyorsunuz madem düzgün oyun söyleyin silkroad nedir onu anlayabilmiş değilim.Warcraft oynamamış birinin bu tür yorumlar atması çok acayip geliyor bana
+Bence sorun grafik değil paralı olması
Hacım normalde kademeli şekilde geldiği için old schoollar için problem olmuyor.10'ar 10'ar seviye artışı veriliyor verilirse zaten.Skill kasma dediğinde zaten 110'a kadar kasman lazım (ya da 100 hatırlamıyorum tam) sonra trans oluyorsun skill işin bitiyor ki zevki sonra başlıyor zaten Önceden training dummyler paralıydı elle kastığımı bilirimLa'l demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cabalın her şeyi güzel olmasına rağmen, level sınırı çok yüksek olduğu için ve skill kasma derdi yüzünden bıraktım oynamayı. Silkroadı da level yüksekliği ve kasma derdi yüzünden bırakmıştım. En iyi şuan LOL , SMITE gibi oyunlar geliyor banaMirage demiş ki:Cabal fan olan birini daha buldum sonunda Cabal 2 Avrupa'ya açılsın fasa fiso olacak silkroad falan
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile