anodyse demiş ki:
bi arkadaşım üstte hybridi iyi dengelersen muazzam bişey çıkar demiş, nasıl bi denge mesela? ve full int okçu kullanan yada bilgisi olan birisi varsa full int bowmanin dezavantajlarını bana söyleyebilir mi? =)
daha önce kullanmıştım 80 civarındayken sattım şimdi tekrar yapmayı planlıyorum....
avantaj:ss nukelere göre daha fazla vuruyorsn ayrıca kb skilleri sayesinde rakibini çok yaklaştırmıyorsn heleki kasarken muazzam hızlı.... yani uzaktan vurması ve kb yapması mükemmel derecede işine yarıyor arada stun da atıor tam perfect ^^
dezavantaj:ss nuke gibi def. sahip değilsn block atamıorsn... heuskal passive skillin yok hp o kadar fazla deil...
benm 80+8 bowum vardı ve sun&moon lu birçok str ve inti indirmişliğim var bence en mükemmel build... snow varken kolay yatmıorsun zaten spear nuker karşınızda duramaz emin olabilirsinz ss nukerler yatır-batır skilleriyle çok zorlar onlarada kb kullanın derim yere yatncada bi shield takın....
ama en büyük dezavantajı eu charlara yatması warrior ve daggerlar aşırı derecede zorluyor... çok dikkat isteyen bir build
ps:düzgün kullanılırsa en iyi int char olabilir ss den kat kat daha iyi olabilrsinz, heuskala gelince kötü kullansanızda daha iyisiniz xD
ps2:özellikle warrior ve roguelerle pvp yaparken kb skilini bolca kullanın derim...(karşınızdaki yan build olarak warlocksa pek umutlanmayn her int gibi sizinde şansınız çok azdır.... ssler block atıp dayanıor biraz ama szn maaalesef bu şansınz yok )
1kac video izle ve sende e kadar iyi bir build olduğunu görüceksin strler halt etmiş ynnda xD