Ağla, çıldır ve akabinde kudurAskerliği CS-GO ile yapıyorsun sanırım.
Kusura bakmayın beyefendi biz asker'de CS-GO oynayıp kullanamadığımız silahlar için kendimizi tatmin etmiyorduk, bir ayda bir çeşitli silahlar ile atış yapıyorduk ve havan tacizlerine MG3 ile cevap veriyordukAğla, çıldır ve akabinde kudur![]()
Hakkari'ye gönderdiler de gitmem mi dedim ben şimdi sövdürme beniKusura bakmayın beyefendi biz asker'de CS-GO oynayıp kullanamadığımız silahlar için kendimizi tatmin etmiyorduk, bir ayda bir çeşitli silahlar ile atış yapıyorduk ve havan tacizlerine MG3 ile cevap veriyorduk![]()
Güncelledim dostum@Lenneth link mi kırık ? böyle yazıyorda "Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir."
Kardeşim bu akşam Türkiye saatiyle 21:00 - 22:00 gibi açacağım inşallah yayın, konu üzerinden bilgilendiririm :)Abi bi denk gelemedim ya :(
sis atmıyorsan izlememTwitch
İzlemek isteyen arkadaşlar linkten canlı yayını takip edebilir. Yayın açtığım zamanlarda konu üzerinden güncelleme yapacağım.
Ulan kendimle mi konuşayım, chate yazan mı var zaten her yayını ortalama 2 kişi izliyorOyun oynarken sohbet etmiyor.
Dislike.![]()
Sen yinede konuş susarakta kimse gelmezUlan kendimle mi konuşayım, chate yazan mı var zaten her yayını ortalama 2 kişi izliyor![]()
Kanka oyunda çocuklarla konuşuyoruz zaten sürekliSen yinede konuş susarakta kimse gelmez![]()