Atletico Madrid ^^Rowdy demiş ki:herşey tamamda AM ne oluyor bro ? (:
Metamorph demiş ki:Atletico Madrid ^^Rowdy demiş ki:herşey tamamda AM ne oluyor bro ? (:
/avatar xyProAnqeLLs demiş ki:Kendimizin ismini nasıl değiştiriyoruz? normalde sayı yazıyor.
hayret biz ilk günden ayarladık herkesi gerçi siz ayrı takılıyorsunuz biz işi büyüttük skype grubuyla sesli takım halinde oynuyoruz taktikler etc.extraloob demiş ki:ahahah canımsınız süppooo yaa hiç aklıma gelmedi varya yoksa 100 kere yapardım
bu arada halen resmi bir kulüp çıkartamadı kimse sadece FC TiBET doğru
Minotoche demiş ki:aranıza girdiğim fotoyu koysaydın keşke extrAM yazıştım
Abi yoktun bugün fc tibet oyuncuları olarak başı boş antreman yaptık.extraloob demiş ki:Minotoche demiş ki:aranıza girdiğim fotoyu koysaydın keşke extrAM yazıştım
pis herif çık aradan
1 haftaya ekibimi topluyorum. Öyle ahkam kesmeye benzemez bu işler hacııım.extraloob demiş ki:ahahah canımsınız süppooo yaa hiç aklıma gelmedi varya yoksa 100 kere yapardım
Bro skype'dan taktikleri konuşsanız n'olur Söylesene 5-0'lık (5 Rövanş Sonucu ) mağlubiyeti Biz iddaalıyız sağlam bir takımla yakında boy göstericez, bomba olucak bombaMetover demiş ki:hayret biz ilk günden ayarladık herkesi gerçi siz ayrı takılıyorsunuz biz işi büyüttük skype grubuyla sesli takım halinde oynuyoruz taktikler etc.extraloob demiş ki:ahahah canımsınız süppooo yaa hiç aklıma gelmedi varya yoksa 100 kere yapardım
Henüz açıktayım teklif yok ki güzel bir takım kuralımextraloob demiş ki:ee takım hazırsa bölümde konu açın resmi maç teklifi yapın kuzum bizde gelip alalım ifadenizi FC TiBET ağlatmayı sever.