La daha şimdi indirdim açtım niye milleti yanlış bilgilendiriyorsunLemonade demiş ki:Fm 2013'ün çalısan cracki yok.
FM13'un cracki var oyuna giriyorsun ama atiyorum yardimcinla konustugun zaman oyundan atiyor. En ufak seyde atiyor oyundan. Fix crack yok yani. Skidrow(hatirlamiyorum bu grup muydu) cikarmayacagini soylemistitenpanter demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
La daha şimdi indirdim açtım niye milleti yanlış bilgilendiriyorsunLemonade demiş ki:Fm 2013'ün çalısan cracki yok.
Football manager indirdim 2.5 gb setup var oyuna girdim bir sürü cart curt envai çeşit gereksiz detay var okumaya üşendim kapattım
Fifa managerin setup 6.5 gb kim bilir onda ne vardır birde İngilizce umarım fazla zorlamaz.
Oyunda hata alıyorsan başka bir yerden indir derim.
Bir kez daha bana zıt çıktın yine haklı ben çıktımtenpanter demiş ki:@WaxWhine hocam sevinebilirsin
Araştırdığım kadarıyla bu oyunu hatasız oynatan bir crack yok daha da crack falan da çıkmayacak heralde yani parayla alıcaksın artık 2014 versiyonunu alırız bizde 2013 ten geçti
Bende Fıfa oynarım zaaaa xdLemonade demiş ki:Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bir kez daha bana zıt çıktın yine haklı ben çıktımtenpanter demiş ki:@WaxWhine hocam sevinebilirsin
Araştırdığım kadarıyla bu oyunu hatasız oynatan bir crack yok daha da crack falan da çıkmayacak heralde yani parayla alıcaksın artık 2014 versiyonunu alırız bizde 2013 ten geçti