Journalist
Aileden
Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz.
zaten int buildi değil budjflame23 demiş ki:cok kotu bi dizilim bunla nuke fln olamazsın bnce
djflame23 demiş ki:cok kotu bi dizilim bunla nuke fln olamazsın bnce
haklısın :) ben de senin gibi düşünüyorum fire cold karakterim için sp kasıyorum :)metroline2 demiş ki:bana sorarsanız iki çeşit blader vardır.Bunlarden birincisi fire/force blader, ikincisi ise fire/cold dur.Burada yapılan bir hata var shield skilleri açılmalı ve cold el yakması da açılmalıdır çünkü charı kasarken potion harcamanızı düşürür ve ölme riskini neredeyse %70 indirir,fakan pvp ve benzeri yerlerde fire el yakması daha etkilidir yoksa bir player ı yatırma şansınız yoktur bence iki el yakmada açılmalı... ve şunu da eklemem gerekirki fire de fire combustion u açmalıyız çünkü rogue ve wizard charların görünmezligini etkisiz hale getirir yani onları görürsünüz
coldu neden 80 de bıraktın????? ayrıca shield tec. serisini nasıl açmazsn?? ve bu bir str char passiveden önceki seride % 100 açılmalıdır ex kasarken lazm olucak... ilk seri de isteğe bağlı ama bnce açılmalı yatır+batır ve combolar yetmez bir blade'e bunu unutmamak gerekir :):):) bnm tercihim blade skillernn tamamının açılmasndan yana... (sadece sondan 3. seri açılmamalı ) ve cold da 110 olmalı ... (sanırım sn coldu mastery 300 ü gecmesn die 80 de bıraktn ama mastery sınırı 330 a çıktı chin lerde :)tttttt demiş ki:Bence doğru build budur. Kısaca buna Tank diyoruz ( düzenleme bana aittir.)
1mFuX demiş ki:coldu neden 80 de bıraktın????? ayrıca shield tec. serisini nasıl açmazsn?? ve bu bir str char passiveden önceki seride % 100 açılmalıdır ex kasarken lazm olucak... ilk seri de isteğe bağlı ama bnce açılmalı yatır+batır ve combolar yetmez bir blade'e bunu unutmamak gerekir :):):) bnm tercihim blade skillernn tamamının açılmasndan yana... (sadece sondan 3. seri açılmamalı ) ve cold da 110 olmalı ... (sanırım sn coldu mastery 300 ü gecmesn die 80 de bıraktn ama mastery sınırı 330 a çıktı chin lerde :)tttttt demiş ki:Bence doğru build budur. Kısaca buna Tank diyoruz ( düzenleme bana aittir.)
arkadaş kapalı değil isteğe bağlı yapmış snn dediğin skillern ynnda fire wall seriside kesinlikle açılmalı zaten warriorlar için :))metroline2 demiş ki:bana sorarsanız iki çeşit blader vardır.Bunlarden birincisi fire/force blader, ikincisi ise fire/cold dur.Burada yapılan bir hata var shield skilleri açılmalı ve cold el yakması da açılmalıdır çünkü charı kasarken potion harcamanızı düşürür ve ölme riskini neredeyse %70 indirir,fakan pvp ve benzeri yerlerde fire el yakması daha etkilidir yoksa bir player ı yatırma şansınız yoktur bence iki el yakmada açılmalı... ve şunu da eklemem gerekirki fire de fire combustion u açmalıyız çünkü rogue ve wizard charların görünmezligini etkisiz hale getirir yani onları görürsünüz