Ben 5 senedir her türlü char kastım ve Bow da kastım fakat Pvp charında eyer Cold 100-Fire 100 -Pacheon 100 yada cold yada firenn yerine light açarsan defansın düşer..Pvp sine gelelim söledigim charın eyer karşındaki adam Full str ise arka arkaya vurucagın 4 kere Crtcal skill ine bakar ama bu ihtimal biraz zor görünüyor..Eyer Light yerine Force açarsan Statüsler Division +%40 demage verir,Decay +%20 phy demage verir,impotent +%30 mag ve phy defance verir,Weaken +%20 mag attack verir..Bunların karşıdaki adam girme olasılıgı %80..Full str 1 charı kesmek için sadece Division+Decay girdiginde karşıdaki charactere atıcagın 3 skile bakar sadece karşıdaki charın hayatı..Bow charı her türlü build olarak kullandıgımıda belrtiyim..Force Bow 1 numara..tabi Force karakterli Chenise charlarda alternatif çok ama denenmiş ve onaylanmıştırKobe demiş ki:okçu ateş elektrik ya da buz elektrik olur gerisi yalan
Doğrudur Cold 100 olan bow yatmaz ama arda arda crt vurmadan char yatıramaz. Force açıncada charın defansı cok düşüyor buda bende hep olmuştur..GhostKinG demiş ki:Ben 5 senedir her türlü char kastım ve Bow da kastım fakat Pvp charında eyer Cold 100-Fire 100 -Pacheon 100 yada cold yada firenn yerine light açarsan defansın düşer..Pvp sine gelelim söledigim charın eyer karşındaki adam Full str ise arka arkaya vurucagın 4 kere Crtcal skill ine bakar ama bu ihtimal biraz zor görünüyor..Eyer Light yerine Force açarsan Statüsler Division +%40 demage verir,Decay +%20 phy demage verir,impotent +%30 mag ve phy defance verir,Weaken +%20 mag attack verir..Bunların karşıdaki adam girme olasılıgı %80..Full str 1 charı kesmek için sadece Division+Decay girdiginde karşıdaki charactere atıcagın 3 skile bakar sadece karşıdaki charın hayatı..Bow charı her türlü build olarak kullandıgımıda belrtiyim..Force Bow 1 numara..tabi Force karakterli Chenise charlarda alternatif çok ama denenmiş ve onaylanmıştırKobe demiş ki:okçu ateş elektrik ya da buz elektrik olur gerisi yalan
Sadece açık olarak gösterdikleri....sayit demiş ki:1,105,000 skill pointe istege baglı olanlar dahilmi?