Sorunlarınızı veya isteklerinizi Konu altından belirtebilirsiniz :)​

Değişik bir yapılandırma pure nuker :) weapon skilleri olmadan çok değişik oluyor. zaten ilerleyen levellerde (140 gibi) pure nuker olmak gerekecek. nukerin vazgeçilmezleri olan 2 mastery (light-cold) kullanılacak.

bu rehbere eklemek istediğim pek birşey yok ^^ sadece wall serilerinin ve ghost walk serisinin çok işe yarayacağını düşünüyorum sürekli range attack yapacağımız için ^^.

son olarak çok güzel olmuş eline sağlık :thumbsup:

EliteTurk

Aileden
Bence bi defansif olarak en azından Bicheon skill i light yada fire nn yerine açılmalı karar sizin bölede iyi fakat pvpde snow %60 sheild in bittiginde kesilmen garanti görünüo ıce berg skill i yada Fire Wall skill ini snow sheild bittiginde sizi kurtarıcagını sanmayın defansif anlamda bi skill e ihtiyaç var ama böle bi yapılandırma olursada kasmak için süper fakat Pvp için biraz zor görünüyor.. :coffee:

level üst sınırı 140 olduğunda ( bence 150 olucak )

2 mastery ye indirmek gerekicek :D çık işin içinden çıkabilirsen...

bn nuker açtım phy attack powerda ilerlio weapon skillerini açınca bncede böle olmalı

cold light fire+ biche olrsa daha ii olur ilk etapta garip gelio biliorm ama. . söyle oluo fire biche brbirine esit we lwlinde ama coldla light brbirini tamamlicak seklde söyle düsünün coldun snowu vazgeclmez o yzden yzde 30 absorba kadr uplıorz geri kalanları lighta weriorz. . gzel bi yaplandrma oluo ama biraz karısk hata yapma olasılıı fazla ama nukerde bu buildi tek gecerm :coffee:

ha bu arada gzel paylasım olmus :thumbsup:

beyler sorun yapmaya gerek yok maystery i . forumda görmüştüm 110 lwl geldiğinde 330 a yükselio chineselerin maystery hakları . zaten bize 3 skill açtırmaslarsa europanların karşısında direk ezik kalırız mecbur 3 bölüm açtırmak zorundalar. bu durumda da nüker de en mantıklısı light-cold-bicheon .yalnız fire-cold-light gerçekten iyi bi yapılandırma ama arkadaşın dediği gibi kasarken süper oluosunuz özellikle ateşin nükeleri çok fazla vurdugu için el yakmasıda harika oldugu için ben tek atarak kasıodum moblara.yalnız pvplerde çok dertliydim snow bittimi felç alıodum . o yüzden kapamak zorunda kaldım fire ı. nükerde en mantıklı yapılanma cold - light-bicheondur :wink1:

Size şimdi gerçek nuker nasıl kasılır onu anlatayım:

1.300 mastery mizin tamamını force skillerine vereceğiz(FİRE/LİGHT/COLD)
2.Bu bir str yapılandırması deildir onun için hiçbir silah skill ine gerek yok(spear...)
3.Gerekli defansları zaten çok büyük bir kısmını bufflarımızdan almış olacağız çünkü bütün bufflar bu yapılandırmada max oluyor zaten bu tip yapılandırmada hep tek atarsınız ama merak etmeyin bufflarınız size gerekli defansı sağlar.
4.El yakmayı siz karar verin cold olmasın.Benim tercihim fire dan yana.
5.Armor giyin çünkü nuker için armor en güvenlisi fakat ben Wizard kesicem derseniz Garment giyin.
6.Bu charla alamayacağınız kişi yoktur bence.Ama nukerle oynaması str tiplerine benzemez onun için atik olun :!:
7.Her türlü skille ihtiyacınız olacak walk serisi ve fire deki combustion serisi gereklidir yoksa başınıza görünmez charlar bela olur ve kaçamazsınız.
8.Cold daki ve Firedeki wall serileri isteğe bağlıdır ama bence açın.Cold daki nova ve cold wave leri açmasanız da olur ama onlarda rakibi yavaşlatır bilginize..
9.İyi şanslar :thumbsup:

metroline2 demiş ki:
Size şimdi gerçek nuker nasıl kasılır onu anlatayım:

1.300 mastery mizin tamamını force skillerine vereceğiz(FİRE/LİGHT/COLD)
2.Bu bir str yapılandırması deildir onun için hiçbir silah skill ine gerek yok(spear...)
3.Gerekli defansları zaten çok büyük bir kısmını bufflarımızdan almış olacağız çünkü bütün bufflar bu yapılandırmada max oluyor zaten bu tip yapılandırmada hep tek atarsınız ama merak etmeyin bufflarınız size gerekli defansı sağlar.
4.El yakmayı siz karar verin cold olmasın.Benim tercihim fire dan yana.
5.Armor giyin çünkü nuker için armor en güvenlisi fakat ben Wizard kesicem derseniz Garment giyin.
6.Bu charla alamayacağınız kişi yoktur bence.Ama nukerle oynaması str tiplerine benzemez onun için atik olun :!:
7.Her türlü skille ihtiyacınız olacak walk serisi ve fire deki combustion serisi gereklidir yoksa başınıza görünmez charlar bela olur ve kaçamazsınız.
8.Cold daki ve Firedeki wall serileri isteğe bağlıdır ama bence açın.Cold daki nova ve cold wave leri açmasanız da olur ama onlarda rakibi yavaşlatır bilginize..
9.İyi şanslar :thumbsup:
böyle bi cala braz zor pvp yaparsn. . eger dzgn pvp yapan bri warsa karsında alablcein car wamıdr die de düsünrm acıkcası :think: bufflardan def alrsn demişin ama force skillernde öyle asırı bi defans buffı yoktr bichedeki shield weya heukdaki mag def weren gbi. . bnde snow war bna bşi olmaz diosan da yanılrsn snow btnce yeri öpersn :lol: bichedeki knock down weya heukdaki stun olmaldr aksi halde adamı yatrmadan weya stun atmadan skill atmana zatn izin wermez karsıdaki. . bilginize :wink1:

ps: herkesn kendi düsüncesdr yanlıs anlasıldysam ksra bakmayn :thumbsup:

Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın, weak guard serisi açılmalımı ? gelen phy vuruşların az olmasını mı sağlıyor ?

CPU

rank8
olması gereken gerçek nuker yapılandırması budur siz hangi oyunda gördünüz mage karakterlerin nuke karakterlerin kılıç spear skillerini kullandıgını ama pvp seven arkadaşlar lightnng cold bic. veya heuksal yapabiliyorlar ama gerçek nuker böyle olur.Zannediyorumki 120 lvl de herkez bu yapılandırmaya gidecek cünki hp artıcak defans daha çok artıcak bufflardan dolayı ve nukelerin gücüde artıcak chinese wizard :)

bu build tutmaz cünkü nukeleri vurma süre aralıkları cok ve karsıdakı player canını cok rahat toplar benım vardı böyle bir carım deneyimsizken nukerın kesınlıkle bicheon , heuksal , pacheon buıldlerınden birini açması gerekir. :oldie:

Kardeş ama ben cold-light-fire yapıcamda lv up ları ne olsn mesela coldu kaç lv de bırakyım filan sp yetmior ??

Firenin en alttaki pasif skilini neden kapalılar arasına koymuş pasif skiller kapalı olurmu hiç .

onurcakko demiş ki:
Firenin en alttaki pasif skilini neden kapalılar arasına koymuş pasif skiller kapalı olurmu hiç .
fire-cold-light sürekli magic attack yapacagı ve fire da en alttaki skill fizik attack verdigi icin gereksiz

Yukarı Alt