Journalist
Aileden
Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz.
viewtopic.php?f=604&t=117067boy1903 demiş ki:kardeş güzel yapmışsın eline salık ama elektirik-fire-force olmaz mı bi yardım edersen çok makbule geçer
:?
:)) koptum yoruma arkadaş haklı bladenin açılmasındaki en önemli buff o yanlışlıktır kesinnartkan12 demiş ki:Baphomet iii güzel olmuş ama sen o bicheon da phy ve blok PUFF u kapalı demişsin ya yanlışlıkla yaptın bilerek yaptıysan silkroaddan bişy anlamıyosun k.bkma :S
kardeşim 95 lvl kasmışsın sen anlamadıysan lightning in getirisini yeni başlayan ne anlasın...darbe demiş ki:cok guzel olmus...bisi sormak istiyorum yardimic olursaniz sevinirim...bende fire-bicheon-lighting bladeyim 95 lvl ama kararsiz kaldim lightingi kapatmak konusunda lightingin getirileri cokmu fazla yoksa olmassa cokta zararimi olurmu...tesekkurler
aynen bende str blader farmlıyorm iceyimi 20 de bıraksam lightimi karasızım hangisi daha iyi adam keser ve ölmez yardım edinloqqin demiş ki:kardeşim 95 lvl kasmışsın sen anlamadıysan lightning in getirisini yeni başlayan ne anlasın...darbe demiş ki:cok guzel olmus...bisi sormak istiyorum yardimic olursaniz sevinirim...bende fire-bicheon-lighting bladeyim 95 lvl ama kararsiz kaldim lightingi kapatmak konusunda lightingin getirileri cokmu fazla yoksa olmassa cokta zararimi olurmu...tesekkurler