Bildiğiniz üzre bu sabah 10.00'da yeni sezonun ilk bölümü Türkçe Altyazı ile yayınlandı. Direk yorum yapıp spoiler vermek istemiyorum, izlemeyenleriniz vardır belki. İzleyenler gelsin hele biraz konuşalım Kızıl Kadının yaptığı numaraya ne diyorsunuz? İnternette bir yazı okudum epeyce heyecanlandırdı beni sizlerle onu paylayaşım aşağıda spoiler ile.
"Kara Kalede, Davos ve Melisandre konuşuyor. İkiside Stannis olmadan yollarını kaybettiklerinin farkında, ancak Melisandre bir süre önce Stannis'den şüphe duymaya başladığını ve Jon'da anlamlandıramadığı bir şeyler hissettiğini söyler. Bu arada hayaletin uluduğunu duyarlar ve hayalet Jon'un cesedinin başındadır. Ve cesedi odaya taşırlar. Davos bu olay için Alliser Thorne'u suçlar Thorne suçlamaları kabul eder bunun kendi vazifesi olduğunu ve cesedi yakmaları gerektiğini söyler. Melisanre itiraz eder fakat nedenin açıklamaz. Alliser Thorne ve yanındaki arkadaşları Melisandre esir alır. Ve Jon'un bulunduğu odaya yönelirler. Kapıyı kırarak içeri girerler. Davos ve bir iki kişi Jon'un cesedini korur. Alliser Thorne ve yanındakiler Hayaletin büyük katkısıyla öldürülür. Melisandre serbest kalır, jonun bulunduğu odada davos hariç herkesin terk etmesini söyler. Melisandre Davos'a bir sır sakladığını ve kimseye söylemeye cesaret edemediğini söyler. Kıyafetlerini ve boynundaki kızıl inci kolyeyi çıkartır. ve yüzyıl yaşlanmış bir kadına dönüşür. Ve orda yüz sene evvel kendisine ölümsüzlük hediye edildiğini itiraf eder. Bu hediyeyi Jon'a aktarmaya kara verir. Cesedin üzerine eğilir ve Jon'u öper."