Merhaba ben joysro tibette oynamaya başladım dün. server 80 cap. her şey eskisiyle aynı exp, sp falan. o yüzden de zor haliyle. e zor olunca mecburen farm yapmak zorunda kalıyorum. nuker açtım bitene 20 lvl im 9 gap farmla gidiyorum ve 8k sp m oldu. rev6 dan falan hesapladım 60 lvl e kadar sadece gerekli skilleri açtığım zaman 33,5k sp gidiyor gösteriyor. Birincisi bu sizce doğrumu. emin olmıyorum çünkü ben hiç farm yapmadım sro hayatım boyunca. sadece cold light fire ı 60 a getiriyoruyom bufları ve nuker skillerini açtım sadece. sizce doğru mu? İkincisi rev6 nivlam diye bir site daha var. orda sp gap diye bir şey var. ona giriyosunuz oraya farma hangi lvl de başladığınız hangi lvl de bitireceğinizi ve kaç gap farm yapacağınızı ayarlayığ okeylediğinizde sizi kaç sp geleceğini gösteriyor. Bende denemek için 20lvl den 60lvle kadar kaç geliyo diye bi hesaplatıyım dedim vem 35k sp geliyor diye gösterdi 0 gapla. e bana zaten 33,5k lazımdı. Ben şimdi boşuna mı farm yapıyorum lüften biri yardım edebilir mi?

Belli bir levelin üzerinde gelen sp skilleri açmaya yetmiyor.

Yukarı Alt