Uzun süredir iPhone kullanıcısıyım, 3gs'ten beri kullanırım öyle diyeyim. Askere gelmeden önce iPhone 7 kullanıyordum gayet memnundum fakat vatani görev dedik biradere verdik telefonu fakat yurt dışında askerlik nasip olunca şartlar bambaşka oldu. Velhasıl kelam iPhone 8 aldım bundan 1 ay önce. 7 alacaktım aslında stokta yok dediler ık dediler mık dediler 8 aldım fiyatı da uygundu diye. 3 gün önce arkadaşıma sattım telefonu. Apple gözümde gittikçe düşmeye, yerin dibine batmaya başladı. Bugüne dek yaptıkları tek marjinal değişim iPhone 5S 'le geldi ve zannımca bir devrimdir akıllı telefon camiasında. Fakat sonrası artık aynı b*kun farklı renklerini sunmaktan başka bir olaya benzemedi. iPhone 8'in 7'den neredeyse hiç bir farkı yok. Bluetooth 5.0 ile geliyor, işlemci bir tık daha iyileştirilmiş ve ağır çekim modunda 4k görüntü veriyor. Bunun haricinde kasa vs herşeyi 7 ile aynı. Niyeyse böyle bi öğğ geldi Apple'dan. Her sene aynı yemeği ısıtıp önüme koyuyorlar gibi hissettiriyor. Alacak varsa, almayı düşünecek varsa bir kez daha düşünsün derim
dn: Açıkçası şu aralar Samsung'a sardım biraz, S8 düşünüyorum bayağı da araştırdım. Android'i hiç sevmiyorum fakat bir hafta kadar S7 Edge kullanma fırsatım oldu mesleğimden dolayı, Sabah 9 gece 1 telefonu aktif olarak 4G ile gerekse Wi-Fi ile kullandım bir türlü şarjını bitirerek telefonu kapatmayı başaramadım yahu. Bu kadar mı harika pil ömrü olur, kutu içeriğinde hızlı şarj aleti kendisi geliyor sana. O günleri hatırladıkça beni Samsung'a biraz daha itiyor sanki. Ne düşünüyorsunuz var mı kullananı S8'in ya da Samsung'u bana sevdirecek adam var mı pls
dn: Açıkçası şu aralar Samsung'a sardım biraz, S8 düşünüyorum bayağı da araştırdım. Android'i hiç sevmiyorum fakat bir hafta kadar S7 Edge kullanma fırsatım oldu mesleğimden dolayı, Sabah 9 gece 1 telefonu aktif olarak 4G ile gerekse Wi-Fi ile kullandım bir türlü şarjını bitirerek telefonu kapatmayı başaramadım yahu. Bu kadar mı harika pil ömrü olur, kutu içeriğinde hızlı şarj aleti kendisi geliyor sana. O günleri hatırladıkça beni Samsung'a biraz daha itiyor sanki. Ne düşünüyorsunuz var mı kullananı S8'in ya da Samsung'u bana sevdirecek adam var mı pls