Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yapımcısına göre beta test aşamasında testleri bitinceye kadar freevolkan.ka demiş ki:Ne zamana kadar ücretsiz olacak bu bot?
volkan.ka demiş ki:Ne zamana kadar ücretsiz olacak bu bot?
Benim charıda çalarlarmıextraloob demiş ki:görsellerde neden logo yok bro üşendin mi
Para kazanmaya elverişli oluncaya kadarvolkan.ka demiş ki:Ne zamana kadar ücretsiz olacak bu bot?
Hangisi hata veriyor.apo6451 demiş ki:link hata veriyo
Evet çok kullanışlı kasma hızıda gerçekten iyi birde party buff özelliği var ücreti sbot gibi olursa kesinlikle alınacak bir bot olur.mavii demiş ki:tşk kullanışlı botmu bari
Botu yazan elemanın piyasaya 2 tane kullanılan botu var ve onlarda kimse sorun yaşamadı eminim bu botdada sorun yaşanmaz. Hangi botda ban riski yokkiPaNZeHiR demiş ki:Teşekkrler Bot Güvenilirmi + Ban Riski ? cevaplarsanz...
ben sbot ta banlanan 1 kişi bile görmedimMelik demiş ki:Botu yazan elemanın piyasaya 2 tane kullanılan botu var ve onlarda kimse sorun yaşamadı eminim bu botdada sorun yaşanmaz. Hangi botda ban riski yokkiPaNZeHiR demiş ki:Teşekkrler Bot Güvenilirmi + Ban Riski ? cevaplarsanz...
O zaman sbot kullanan banlanmaz öylemiSw33Ty demiş ki:ben sbot ta banlanan 1 kişi bile görmedim
0sse.mp3 demiş ki:botta bazı sorunlar var buffları basmıyor kasma alanına gitmek için script gerekiyor script olmasa gitmiyor kasma hızı iyi güzel ama arada bir 5-10 saniye duruyor sonra tekrar kasmaya başlıyor bu sorunları halletseler güzel olur ama yinede beta sürüm olduğu için Yinede Çok iyi ^^