Takımı
Besiktas
||| Official Best Of EXL Logosu |||

- Resim Silinmiş.

Bu görsel tarafımızdan eklenecektir ve bu logoyu gördüğünüz her program extraloob.com sitesinin yönetim kadrosunun tavsiye ettiği program olacaktır bilginize. Yönetim ekibi olarak çalışmalara başladık ve bu logoyu hak eden topicler editlenip logomuz eklenecektir.

*logonun tasarımı ilkercindir'e aittir kendisine kucak dolusu sevgilerimiz gönderiyoruz.

Ps : diğer official (resmi) logolarımızı buradan indirebilirsiniz. viewtopic.php?f=257&t=12974

Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

tan

rank8
ewt site Git gittikce Gelişiyo buda bir Gelişim inş çok iyi Yerlerde olacak bu Sitede logaya Gelince paşam Sen Hazırlamışsın Diyecek bi Söz Yok ZÜper :)

extraloob demiş ki:
||| Official Best Of EXL Logosu |||

- Resim Silinmiş.

Bu görsel tarafımızdan eklenecektir ve bu logoyu gördüğünüz her program extraloob.com sitesinin yönetim kadrosunun tavsiye ettiği program olacaktır bilginize. Yönetim ekibi olarak çalışmalara başladık ve bu logoyu hak eden topicler editlenip logomuz eklenecektir.

*logonun tasarımı ilkercindir'e aittir kendisine kucak dolusu sevgilerimiz gönderiyoruz.

Ps : diğer official (resmi) logolarımızı buradan indirebilirsiniz. http://www.extraloob.com/forums/viewtop ... 57&t=12974

Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png

Okan abi verdiğin linkte Bu forumu Okuma Yetkiniz Yoktur d.yor bende :?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Jigsaw

Aileden
Logo çok güzelmiş. Of'un o'su küçük olsaymış daha iyi olurmuş. Bağlaç olan Of, The gibi kelimeler küçük yazılır. :)

Morwena

Buralıyım
verdiği linkin yolu buda ondan
Forum ana sayfa » Duyurular & Kurallar » :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Konu Açarken Linklerinizi Url İçine Alın , Almadığınızda Best Of Exl Logosu Eklendiğinde Bozuluyorlar...

Jigsaw demiş ki:
Logo çok güzelmiş. Of'un o'su küçük olsaymış daha iyi olurmuş. Bağlaç olan Of, The gibi kelimeler küçük yazılır. :)
Valla ben de biliyorum ama bu konularda accayip düzen isterim. Bir keresinde, hiç gözükmeyen bir nokta için saatlerlerce uğraştığımı bilirim. Yani bilmiyorum. Çok düzen isterim. :)

Yukarı Alt