ecsroda ben bunu kullanıyordum güzel güçlü vuruyo isteyenler tavsiye ederim [el yakmayı profesyonellere sorun ne yapayım diye]

The47

Bilgiliyim
iyide cold yok e dolayısıyla bizim meşhur snow yok? o konuda ne yapabiliriz?

herşey güzel hoş build süper de pvp de ya da job da fazla şansı yok ama 7:1 hybride bu build olabilir

bencede en iyisi bu...Ama fire nin passiveleri var onları açmamaıs lasım---bide yani zaten int olduğumuz için yuksek vurcaz kalkanda bizi karuycak üstüne bide bence cold un passivelerinde açalım gerçektn yuksek defansımız olur....

pekı gıysı olarak ne secıcez bazıları armor dıo bazıları garment :S

peki gerekli olan sp sadece acılması zorunlu olan skiller için mi yoksa isteğe bağlılar içinde mi birde 100lwl için değil mi

Firedeki 5.ve7. skiller açılmamalı Bicheon daki 7. skill de açılmamalı onun dışında çok güzel birde cold diyenler pure nukerin zaten 2 şekli vardır.Light-bicheon(heuksal)-cold Ve Light-bicheon(heuksal)-fire ama artık legend 5 ile cold'un bir önemi kalmadı tek pille silinebiliyor.Kaç gündür araştırdım en iyisi olarak light-bicheon-fire skillerinin olması en uygunudur.Kıyafet seçimi olarakta intlere karşı süper olan garment fakat strcilere karşı birşey yapamıyor.Garment ile prodector arasında kaldım.

evet Fire dan bufff lar kesinlikle açılmalı...
nuker ağırlık için Light uygundur ama biraz daha Fiziksel Dayanıklılık isyorsanız light yerine Cold açabilirsiniz.
Cold el yakmasıda emin olun çok işinize yarayacaktır...
100lv char kasma şansım oldu anlattığım Build de.

Yukarı Alt