Robin van Persie: “Burada bulunmak benim için bir onur.” Camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olsun.
Slim Shady   Kayıt 15 Nisan 2012 Mesajlar 2.925 Beğeniler 20 Şehir nowhere Takımı Seçiniz... 12 Temmuz 2015 #1 Robin van Persie: “Burada bulunmak benim için bir onur.” Camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olsun.
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.638 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 12 Temmuz 2015 #2 Gerçekten büyük bir transfer , lig tv almak şart oldu bu sene.
Slim Shady   Kayıt 15 Nisan 2012 Mesajlar 2.925 Beğeniler 20 Şehir nowhere Takımı Seçiniz... 12 Temmuz 2015 #3 Bu ligin en iyi transferi denilebilir mi bilmiyorum ama benim bildiğim ve düşündüğüm en zor transferi RVP gibi.
Bu ligin en iyi transferi denilebilir mi bilmiyorum ama benim bildiğim ve düşündüğüm en zor transferi RVP gibi.
M murathep Kayıt 7 Nisan 2007 Mesajlar 769 Beğeniler 3 12 Temmuz 2015 #4 Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi Kemalist demiş ki: Gerçekten büyük bir transfer , lig tv almak şart oldu bu sene. Daha fazla görüntüle... bende öyle düşünüyorum usta lig tv şart oldu
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi Kemalist demiş ki: Gerçekten büyük bir transfer , lig tv almak şart oldu bu sene. Daha fazla görüntüle... bende öyle düşünüyorum usta lig tv şart oldu
Super Kayıt 18 Haziran 2013 Mesajlar 2.861 Beğeniler 868 Şehir Tuzla/Ist Server Seçiniz... Takımı Galatasaray 13 Temmuz 2015 #5 Hagi hala yaşıyor . Henüz daha iyisi olmadı
Toxic CreddyTitans Kayıt 12 Mayıs 2009 Mesajlar 736 Beğeniler 1 Şehir Ljublana Takımı Galatasaray 13 Temmuz 2015 #6 Bu mesaj Mr.Bean rumuzlu uyeden alinti yapildi Mr.Bean demiş ki: Hagi hala yaşıyor . Henüz daha iyisi olmadı Daha fazla görüntüle... +1
Bu mesaj Mr.Bean rumuzlu uyeden alinti yapildi Mr.Bean demiş ki: Hagi hala yaşıyor . Henüz daha iyisi olmadı Daha fazla görüntüle... +1
Slim Shady   Kayıt 15 Nisan 2012 Mesajlar 2.925 Beğeniler 20 Şehir nowhere Takımı Seçiniz... 13 Temmuz 2015 #7 Tamam bende en iyisi demedim en zor transferi olabilir dedim nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum.
Super Kayıt 18 Haziran 2013 Mesajlar 2.861 Beğeniler 868 Şehir Tuzla/Ist Server Seçiniz... Takımı Galatasaray 13 Temmuz 2015 #8 Bu mesaj Slim Shady rumuzlu uyeden alinti yapildi Slim Shady demiş ki: Tamam bende en iyisi demedim en zor transferi olabilir dedim nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum. Daha fazla görüntüle... En iyisi olabilir mi bilmiyorum demişsin onu aydınlattık . Yaş gereği hatırlamıyo olman gayet normal . [ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
Bu mesaj Slim Shady rumuzlu uyeden alinti yapildi Slim Shady demiş ki: Tamam bende en iyisi demedim en zor transferi olabilir dedim nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum. Daha fazla görüntüle... En iyisi olabilir mi bilmiyorum demişsin onu aydınlattık . Yaş gereği hatırlamıyo olman gayet normal . [ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile