Eğer bot yazarsa kazandığı paralarla amacına ulaşmış olur herhalde.Buura demiş ki:Bot yapıp ne yapacaksın ki.Satacakmısın birilerinin kullanmasınımı bekliyceksin veya kusursuz bir bot yapıp kendinmi kullancaksın ? Amacı olmayan bir uğraş.Boş işlerle uğraşmayın şu kısa hayatta.
Bu it paralımı ?Nina Ricci demiş ki:visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
hacım başka biryol var arkadaşım yaptı oda şöyle mesela botla giriyorsun oyuna botta skiller gözükmüyor ama gözükmesi için oyunda istediğin skilleri birer birer kullanıyorsun orn: strong bow-devil bow-imbue vs. sonra bot onları görüyor random basıyorNina Ricci demiş ki:visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
yanlış ^^Nina Ricci demiş ki:visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
ingilizceScathe demiş ki:pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?
anlamda değil programlama dili olarakLimanerg demiş ki:ingilizceScathe demiş ki:pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?
her neyse bro çok programlama bilgisi olunca karışıyor biliyorsunHyperion demiş ki:yanlış ^^Nina Ricci demiş ki:visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
c, c++ ve c# ta da pointer olayı var ^^
ps: ibot vb6 sanırsam
şaka canım şakaScathe demiş ki:anlamda değil programlama dili olarakLimanerg demiş ki:ingilizceScathe demiş ki:pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?