Bugün Silkroad Online Türkiye hesaplarından paylaşılan bu video ile Avrupa ırkının yolda olduğunun ilk sinyalleri verilmiş oldu!
Avrupa ırkı çok yakında Silkroad Online Türkiye resmi sunucularında!
Proxy ile girenlerden dolayı oAvrupa ırkı geliyorsa başlarım. Beklediğim güzel haber. Ayrıca serverların kapasiteleri gerçekten çok yetersiz kalıyor giriş yapamıyoruz !
Kesinlikle katılıyorum. Oyuna giriş zaten problem iken joymax Sro dan bir farkı kalmayacak.Bence Euro güncellemesinden önce halledilmesi gereken proxy ve bu fazla char açma mevzuları. Çünkü proxy ile nerden baksan herkesin en az 4-5 char açtığını görebiliyoruz. Can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Euro gelincede yine aynı şekilde bi party euro charı açıp oyunun piyasasını delik deşik edeceklerdir.
Kısa bir zaman içerisinde gelecekmiş gibi görünüyor.
Yeni bir video daha paylaşıldı.
Videodaki detaylar:
- Hotan Fortress
- Medusa
- 100 Cap
- Avrupa ırkı
Fellow petleri oldum olası Silkroad'a yakıştırmadım. Hele ki inanılmaz saçma uyumsuz boyutları ile daha fazla gıcık oluyorum. Ben tanıtımı beğendim, amdinin baktığı açıdan bakmıyorum. Hikayeleştirerek anlatmaları bence hoş olmuş. Bu video diğerlerine nazaran nedense daha kaliteli diğerleri blur dan bir şey gözükmüyordu.
Yeni video:
~ Bu yeni güncelleme videosu ile birlikte Fellow petlerin de oyuna ekleneceğini öğreniyoruz.
Yüzüklerin efendisi hikayesini seslendiren kişi seslendirmiş sanırım, ona benzettim.
İzlerken benim de dikkatimi çekti, senin yorumu gördüler sanırımBu video diğerlerine nazaran nedense daha kaliteli diğerleri blur dan bir şey gözükmüyordu.
Zeugmada oynuyorum benBaşlayacak olan var mı? Varsa haberleşelim bir çılgınlık yapabilirim.
Cap ve ırk sizin serverlere gelmiyor galiba, ben yeni server için başlayanlara soruyorum. sen değiştirecek misin?Zeugmada oynuyorum ben
bütün sunuculara gelicek yeni sw cok yuklenırler lagdan oynanmazCap ve ırk sizin serverlere gelmiyor galiba, ben yeni server için başlayanlara soruyorum. sen değiştirecek misin?