Daha kökeceğim çok adam var ordaJetHomme demiş ki:tebrikler brocan. Köktün sonunda hepsini
Zamanında bende topuca oynuyorsunuz diye başlamıştım ama herkes tek tek bıraktı ben kaldım ama kararlıyım son rütbeye kadar devam edecemXanthos demiş ki:Beni de başlatacaksınız şu merete sonunda
ben Crysis'i tekrar bitirmeye karar verdim,dün akşam başladım
Snow Walley - CFTexotic demiş ki:Vaybe tebrikler blt21 aklıma geliyo xD şimdiye bende 1lt olmuştm ^^
Tekrar bi bi tanıdığımın charıyla arada oynuyorum combat arms bi ara sitece kapışalım :) (Kill creek mekanım)
PP-19 & Med kit FTWroyalstyle demiş ki:tox death roomda smg mi kullanıyosun ar mı yada sen silahı söyle bana
Bizzat gördümToxicated demiş ki:Snow Walley - CFTexotic demiş ki:Vaybe tebrikler blt21 aklıma geliyo xD şimdiye bende 1lt olmuştm ^^
Tekrar bi bi tanıdığımın charıyla arada oynuyorum combat arms bi ara sitece kapışalım :) (Kill creek mekanım)
Death Room - Elim Pro
Affetmem
wuu gp leri bitiremedinmi dahaToxicated demiş ki:PP-19 & Med kit FTWroyalstyle demiş ki:tox death roomda smg mi kullanıyosun ar mı yada sen silahı söyle bana
Onları geri aldılar aylar öncesinde Ama şuanda 200k GP var, tam takır oynuyorum GP acayip birikiyor yaa NX ile alınan şeyleri rütbe yüksek oldugundan bittikçe GP ile alıyorumroyalstyle demiş ki:wuu gp leri bitiremedinmi dahaToxicated demiş ki:PP-19 & Med kit FTWroyalstyle demiş ki:tox death roomda smg mi kullanıyosun ar mı yada sen silahı söyle bana
royalstyle demiş ki:Hayırlı olsun... 1lt çok yakışıklı duruyor oyun içinde beah