Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yohoho Puzzle Pirates [ YPP ]

duties.en.jpg

Çok uzen süre oynadığımız ve halen screamadle tarafından profesyonel bir biçimde oynanan bu korsancılık oyununun bir bölümü extraloob.com ailesinde açılmıştır hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Saygılarımla,

Oyunu yaklaşık 5 yıldır oynuyorum ama geçen sene banlanmıştım, 2 gün önce banım kaldırıldı oynamak isteyen herkesi beklerim olağan üstü bir oyundur... Daha önceden bilgilerini ss'lerini koymuştum buraya ama tekrar koyacam galiba :lol:

screamadle demiş ki:
Oyunu yaklaşık 5 yıldır oynuyorum ama geçen sene banlanmıştım, 2 gün önce banım kaldırıldı oynamak isteyen herkesi beklerim olağan üstü bir oyundur... Daha önceden bilgilerini ss'lerini koymuştum buraya ama tekrar koyacam galiba :lol:
bende başlıyorum oyuna güzele benziyor :mrgreen:

ha bu arada ocean (server) sage, gelmek isteyenler buna dikkat etsin sage ocean'a gireceksiniz

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
oyunu sitesinden indirebilirsiniz.

konusu oyunda siz bir korsansınız ve adada yaşıyorsunuz gemi ile denize açılıp diğer gemilerle savaş yapıyorsunuz herkes bir guilde üye böyle takılıyorsunuz bar ve hatun ortamı manyak ötesidir bilginize herkes hatun.com :lolmuch: :mrgreen:

Bu aralar screamadlenin ortalarda görünmemesi ve milletin oks sınavı telaşı yüzünden tek başıma 20 kişilik crewle oynuyorum. Oyun bence gelmiş geçiş en iyi community+game dir. yerli yabancı süpper arkadaşlıklar kurmak mümkündür.. Bunun dışında yeteneklerinizle alakalı bi oyundur. (Hız, reflex. vb..) Hepinizi beklerim oyuna.. Nickim Moonbuck... /tell Moonbuck bıdıdıdıdbıdıdı şeklinde bana msj atabilirsiniz.. yardımcı olmaya çalışırım.. fakat ben manevi yardıma bakıorum :D yok para ver yok eşya wer olmasın.. herkes kendi parasını kassın :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Borsalino demiş ki:
oyuna 3-4 gün kadar önce başladım. daha öğrenme aşamasındayım ama, sanırım aktif bir oyuncu grubu kalmadı artık. kendi kendime çözmeye çalışıyorum.. buda benim karakterim;

http://sage.puzzlepirates.com/yoweb/gallery/portrait.wm?pirate=Efisio&itemid=25538070

wowwww güzel char hemen portrait çakmışsın dubs almışsın bolca desene :P

direk parlor badge al kumara ver kendini bir de officer badge lazım stats için sf'yi öğren gunning ve navigating yaptın mı pillage'lerin aranılmaz adamısındır ve oyunun %80i hatun bu bağlamda sakin ve cool takıl zamanla hepsi senin olacaktır msnde :P :twisted: :lol: summer3:

extraloob demiş ki:
Borsalino demiş ki:
oyuna 3-4 gün kadar önce başladım. daha öğrenme aşamasındayım ama, sanırım aktif bir oyuncu grubu kalmadı artık. kendi kendime çözmeye çalışıyorum.. buda benim karakterim;

http://sage.puzzlepirates.com/yoweb/gallery/portrait.wm?pirate=Efisio&itemid=25538070

wowwww güzel char hemen portrait çakmışsın dubs almışsın bolca desene :P

direk parlor badge al kumara ver kendini bir de officer badge lazım stats için sf'yi öğren gunning ve navigating yaptın mı pillage'lerin aranılmaz adamısındır ve oyunun %80i hatun bu bağlamda sakin ve cool takıl zamanla hepsi senin olacaktır msnde :P :twisted: :lol: summer3:
teşekkür ederim, 15 kadar gitti. badgeleri nereden temin edebilirim?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
oyuna girince sağda menuler var orada yazıyor padge almak için tıklayın gibi birşeyler...

Yukarı Alt