Oyle gerekiyor maalesef.sitenizden win8 için mbot crack ve patcer dosyasını indirdim, denildiği gibi uyguladım ancak yine login olmak için her defasında patch yapmam gerekiyor
Bir anlamı yok , bu hatayı alsanız bile buradan indirdiğiniz botun çalışması gerekiyor.An unknown error occured while checking for a mBot update bu hata ne anlama geliyor
windows 8 kullanıyorum sitedeki mbot windows 8 için olanı indirdim ama ne yaptıysam olmadı login oluyor fakat clienti başlat yazısına tıklayınca açıldığı gibi kapanıyorBir anlamı yok , bu hatayı alsanız bile buradan indirdiğiniz botun çalışması gerekiyor.
Proxy kullanıyorsanız bağlantı reddediliyordur veya oyuna patch gelmiş olabilir zayıf bir ihtimal de olsa sorunun hakkında aklıma bunlar geliyor.windows 8 kullanıyorum sitedeki mbot windows 8 için olanı indirdim ama ne yaptıysam olmadı login oluyor fakat clienti başlat yazısına tıklayınca açıldığı gibi kapanıyor
Patch gelmiş olabilir veya veri yürütme engellemesinden dolayı açılmıyor olabilir .windows 8 kullanıyorum sitedeki mbot windows 8 için olanı indirdim ama ne yaptıysam olmadı login oluyor fakat clienti başlat yazısına tıklayınca açıldığı gibi kapanıyor
Güncel yükleyin demesi bir hata değil. Yine giriş yapabiliyor olmanız gerekiyor.bendede dıyor guncel yukleyin diyor ama guncel bot yok :(
Antivirisünüzü kapatmanız lazım.win8 kullanıyorum mbot indirdim burdan pc mbotvsropatchi siliyo sadece napabilirim
Sifre gireceksiniz , indirme sayfasinda yazmakta.arkadaşlar mbotu indirdikten sonra çıkartırken şifre istiyo sebebi ne olabilir ?
göremedim hocam tam olarak nerde ?Sifre gireceksiniz , indirme sayfasinda yazmakta.
tamamdır hocam eyv çok sağolasın tam bulmuşken yazdınNereden indirdiniz? Muhtemelen www.extraloob.com dur.