Sbotta script derdi yok en azından.Sizce mbot mu yoksa sbot mu daha avantajlıdır?
Sbotta script derdi yok en azından.Sizce mbot mu yoksa sbot mu daha avantajlıdır?
Sbota geçince mbotun nasıl bir amelelik olduğunu anladım heleki clientless muhabbeti , mbotta çalışmayan proxylerin sbotta şak diye bağlanması mbotta 2-3 gün sonra patlayan aynı proxynin sbotta 1 ay boyunca tık etmemesi , sbotun sağa sola takılmaması , mbotta acaba botlar kasıyor mu diye düşünüp sbotta kastığından emin olmak , ek özellikler vs..Sizce mbot mu yoksa sbot mu daha avantajlıdır?
Bu yorum üzerine herhangi bir sro indirip deneyecem sbotuSbota geçince mbotun nasıl bir amelelik olduğunu anladım heleki clientless muhabbeti , mbotta çalışmayan proxylerin sbotta şak diye bağlanması mbotta 2-3 gün sonra patlayan aynı proxynin sbotta 1 ay boyunca tık etmemesi , sbotun sağa sola takılmaması , mbotta acaba botlar kasıyor mu diye düşünüp sbotta kastığından emin olmak , ek özellikler vs..
Mbotun tek sevdiğim yanı karakterin bankasına menüden bakabiliyoruz düşen itemlere vs fakat sbotta sadece kendi üstümüze bakabiliyoruz olmasa da olur tabi diğer özelliklere göre.
Legion Sro oynuyorum maalesef dediğim sıkıntı devam ediyor alanıda arttırdım ama sonuç aynı aSRO da denedim sorunsuz çalışıyor.Menzili arttırmayı deneyin , ben çıktığı günden beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Legion sro yabancı sanırım sunucularından dolayı ping farkı olabilir.Legion Sro oynuyorum maalesef dediğim sıkıntı devam ediyor alanıda arttırdım ama sonuç aynı aSRO da denedim sorunsuz çalışıyor.
Items--->Choose item groupdan Rare itemsi seç sonra sağında resresh bas aşağıda sox itemler çıkıcaktır onların üstüne gelerek sağ tık yapıp pet ,karakterle toplamasını seçebilirsin.novaları nasıl ayarlıcaz sbot da
Kesinlikle katılıyorum mbot kullandıktan sonra sbotu kullanınca insan allahım ben bunca sene ne kullanmışım diyor :) Ayrıca o yok dediğin petten çantaya daha sonra bankaya aktarma özelliği var galiba çünkü ben crack kullanıyorum bot petteki eşyaları önce çantaya sonra bankaya aktarıyor yani crack sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim.Çok uzun süre sbot kullandım ve suan 4 5 ay kadar mbot kullanıyorum . Mbot gerçek manasıyla amelelik gerektiren bi bot . Script çizme ,kırılan ıtemleri tamir ettirmek için şehre geri donmemesi , bazı yerlerde kasarken takılma ,bot depoya gittiğinde depo ekranı sayfasini acamama, botu stop start yapınca buflari geç açma , clieni gizle göster gibi bi seçeneğin bazen hata vermesi , kordinat Saçmalığı gibi bi suru acayip şeyleri var . Ayrıca 6 char açınca pc yanacak gibi oluyor . Sbotta 12 char rahatlıkla açabilirken. Bana kalırsa mbot un tek ve en güzel özelliği pet teki ıtemleri çantaya ve daha sonra depo ya aktarmasi. Sbotta böyle bir özellikle hiç karsilasmadim Varsa da bilmiyorum . Ama suan bu ücretsiz sbot u denemek için bi süre beklicem umarım saglamdir
Items--->Choose item groupdan Rare itemsi seç sonra sağında resresh bas aşağıda sox itemler çıkıcaktır onların üstüne gelerek sağ tık yapıp pet ,karakterle toplamasını seçebilirsin.sbot da bi türlü sosları göremiyom arkadas nasıl yapcaz bilmiom deli olcam novalar cıkıyo almıyo
Başka silkroad files'i kullanıyor server galiba o yüzden desteklemiyor.Hangi serverda deniyorsun?
oyuna gireyim dedim bu hatayı alıyorum sanırım crack gecersiz galiba bot mortingen
İmmortal basmadan astral basılamadığı için hata veriyor .Sanırım crackdan kaynaklı bir hata bunun yerine Delirus kullanmanı öneririm.Selamun Aleyküm beyler Lütfen yardım edin bana yav + basarken immo bittiği zaman immo basmıyor immo bitene kadar basıyor sonra item enson +4 e düşünce immoda gidince astıralda basamıyo böle kalıyo lütfen yardım edin valla sıktı iyice (İLK DEFA KULLANIYORUM SBOT U)
[10:30:34] * AutoAlchemy: No Astral on item and curPlus >= 4. Adding Astral now as specified.
[10:30:39] * AutoAlchemy: Alchemy failed.