Merhaba arkadaşlar, her çalışma için ayrı ayrı konu açmaktansa bu başlığın olmasını
uygun gördüm, Çalışmalarınızı bu başlık altında yayınlayın.
Her ne kadar beğeniye açıksanız o kadar da eleştiriye açık olmanız gerekmektedir.
Sırf onun için yaptım zaten bitaneciğim :):)))):).):)Konu başlığındaki tasarım da çok iyi olmuş,konular da kullanabiliriz artık
2. çok beğendim ve bir çok yerde de karşıma çıkmıştı gerçekten seninse güzel dostum...İlk zamanlar launcher çalışmaları.
Teşekkürler senin launcher tasarımın oldukça özgün ve güzel. Bulunuyor bu launcher internette sadece zamanında baya düzenlemiştik.2. çok beğendim ve bir çok yerde de karşıma çıkmıştı gerçekten seninse güzel dostum...
Sade tasarımlarım da mevcut, ilerliyen zamanlarda paylaşabilirimTebrikler Brahim güzel olmuş ama biraz daha sadeye yaklaşırsan çünkü bu tarzları en çok diğer mmorg oyunlar tercih ediyor.
Yok yok bence hiç paylaşma benim durumuma düşme sonra <3Sade tasarımlarım da mevcut, ilerliyen zamanlarda paylaşabilirim
Who?sen bu işi biliyorsun dostum
Tasarımı uyuşturmak amacı ile yapıldı ayrıca müşteri tarafından biraz karamsar istendi bütün tasarımlar...@Brahim ustam çok koyu değil mi sankim?
Facebook kapak için boyut büyük değil mi kanka?