Vallahi ayık halinle pek iç açıcı değilsin kardo ne yalan söyliyim ^^ Ama uykuluyken tasarımcı ruhun benim gibi dışarı çıkıyor azcıkda meditasyon yaparsan tamamdır bu iş.İyimi olmuş kötü mü
Vallahi ayık halinle pek iç açıcı değilsin kardo ne yalan söyliyim ^^ Ama uykuluyken tasarımcı ruhun benim gibi dışarı çıkıyor azcıkda meditasyon yaparsan tamamdır bu iş.İyimi olmuş kötü mü
Ben meditasyona ihtiyaç duymuyorum, göz gezdirip hafızam da şekilleri, logoları canlandırıyorum ardından başlıyorum yapacağım işe...Vallahi ayık halinle pek iç açıcı değilsin kardo ne yalan söyliyim ^^ Ama uykuluyken tasarımcı ruhun benim gibi dışarı çıkıyor azcıkda meditasyon yaparsan tamamdır bu iş.
Hayal en büyük servetimiz bizimBen meditasyona ihtiyaç duymuyorum, göz gezdirip hafızam da şekilleri, logoları canlandırıyorum ardından başlıyorum yapacağım işe...
Edit- Sana karamsar bana keskin
Kalıp fazla tanıdık, afrin logosu yerine orjinal logo olsa süper olur.
Aslında baya tatlı olmuş ben beğendim eline sağlık hacım seninde
Renk tonları çok güzel, bende beğendim.
sıpesiyal tenks tu brahim
Grafik kafasıRar pas yazan çok mantıklı olmuş bu zamana kadar neden aklımıza gelmedi
Ne yalan söyleyeyim bendeBen bizim eski exl logosunu özlüyorum
Ayy dur sipesiyal tenks tu ibrahim yazmamışsın kabul edemeyiz böyle, forum olarak buna hazır değiliz.+
Posta pulu - stamp
Ellerine sağlık
sıpesiyal tenks tu brahim
Erhan bunu beğendi+
Posta pulu - stamp
Bence troll üye olarak seni seçmeliydikAyy dur sipesiyal tenks tu ibrahim yazmamışsın kabul edemeyiz böyle, forum olarak buna hazır değiliz.