ExcI

a better world
Eskişehir'e gider ayak red yedim :)
iyi yapmışsın yiğenim içinde kalacağına konuşman güzel olmuş... (özellikle şu keşke kısmına)
Seni reddetmesi daha iyi olmuş yani cuk oturmuş
Ucuz yırtmışsın , sen hiç evli insan görmedin galiba hep böyle başlıyor dikkat et ...
bak siyasetçilerde evli ama aşık olduğu insanla evlenmek yetmiyor paraya sarıyorlar aşk geçici yani.. Burdan da kadının paraya geldiğini anlıyorsun yoksa kim evlenir öyle şerefsizlerle :D

Son düzenleme:
iyi yapmışsın yiğenim içinde kalacağına konuşman güzel olmuş... (özellikle şu keşke kısmına)
Seni reddetmesi daha iyi olmuş yani cuk oturmuş
Ucuz yırtmışsın , sen hiç evli insan görmedin galiba hep böyle başlıyor dikkat et ...
bak siyasetçilerde evli ama aşık olduğu insanla evlenmek yetmiyor paraya sarıyorlar aşk geçici yani.. Burdan da kadının paraya geldiğini anlıyorsun yoksa kim evlenir öyle şerefsizlerle :D
Bütün tezi çözdün alkış

ExcI

a better world
günaydın

ExcI

a better world
ii akşamlar herkwse

Bana gün aymadı vallahi sabahın körü hava yağmurlu saat 10:09 da adamlar apartmanın içinde davul zurna çalıyor, 4 te yattık yahu herşeyi geçtim pazar sabahı yani insan öğleni falan bekler ilk defa böyle birşey görüyorum. Geceden azmışlar sabah dayanamıyıp erken çağırmışlar davulu zurnayı.

Yukarı Alt