- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Yapabilir misin diye sorarlarsa bilmiyorsan bile yaparım hallederim de. Kendinden emin konuş.İş görüşmesine gidiyorum taktik vericek var mı
Yapabilir misin diye sorarlarsa bilmiyorsan bile yaparım hallederim de. Kendinden emin konuş.İş görüşmesine gidiyorum taktik vericek var mı
Dürüst olma.İş görüşmesine gidiyorum taktik vericek var mı
Nerden mezunsun ki ?Günaydın
Bugün saat 10'da mülakat vardı , görüşmede yalan söyleyemedim. Dün yolladıkları sınavı sordu nasıldı diye, işte ingilizce sıkıntıydı kodlama kolaydı bence dedim. Direk ingilizce bölümden mezun olmadın mı dedi, bende toplamaya çalıştım o sıra
Hacettepe bilgisayar mühendisliği, aslında anladım attıkları metni ama bilmediğim kelimeler vardı, öyle topladım.Nerden mezunsun ki ?
İngilizce konusunda çok eziyoruz kendimizi. Bilmediğin kelimeler tabi ki olacak , ben İngilizce okuyorum benim bile var. Türkçe de bile ismini bilmediğim sebzeler var haliyle İngilizcede de bilmiyorum. %100 kelime bilgisine sahip olmana imkan yok , dediğim gibi her şeye hallederiz de , yalan değil halledersin zaten. Önünde google var bilmiyorsan öğrenirsin.Hacettepe bilgisayar mühendisliği, aslında anladım attıkları metni ama bilmediğim kelimeler vardı, öyle topladım.
Ahahaha kolay gelsinSelam, metin2 grafik tasarım işi aldım ve alışıldık olmayan yerden soru gelince zorlanmak gibi yapıyorum
ingilterede her 100 metre de 1 aksan değişir. Ben ingilizin söylediği ingilizceyi anlamıyorum o benim söylediğimi anlıyor.@Chorus aynen abi ezme olayı var biraz. Okul bitince ingilizce çalışmaya başlarım, toefl'dan yüksek puan almam lazım.
Anlında ter kalmasın flash çok kötü çıkarırGünaydın
Mezuniyet çekimleri var 13.00dan 19.00a kadar , bittik biz
Türkiye türkiye diyoruz ama şu E-devlet o konuda baya yardımcı oluyor bize.Abi işe girmek ne kadar sıkıntı ya 20 tane evrak topladım dünden beri
Valla ona dikkat ettim , cebimdeki peçeteyi çıkarıp sildim aradaAnlında ter kalmasın flash çok kötü çıkarır