@RanstaMonsta Kanka bu attığın 1. video da ki pvp ne saçma bir pvp ya cidden level arttıkça pvp bile mantığını yitirmiş damageler 60 k dan az değil , ayrıca gerçekten bende hep merak etmişimdir hp mp gizleme saçmalığını mantık dışı bir hareket
Gereksiz yani gerçekten bir de çantadaki goldu sansürleyen bi tayfa da var@RanstaMonsta Kanka bu attığın 1. video da ki pvp ne saçma bir pvp ya cidden level arttıkça pvp bile mantığını yitirmiş damageler 60 k dan az değil , ayrıca gerçekten bende hep merak etmişimdir hp mp gizleme saçmalığını mantık dışı bir hareket
Str,int atack rate. falan buff basıyorlar hacım, öldüğü gibi bot tekrar kaldırıp açıyor.O petler napıyor öyle ya birde öldükten sonra hemen canlanıyorlar tekrar,ilginç.
Önceden öldükten sonra tekrar kaldırmak için 20 saniye süre isterdi o kalkmış sanırım ya da botla bu aşılmış.Str,int atack rate. falan buff basıyorlar hacım, öldüğü gibi bot tekrar kaldırıp açıyor.
İkisinden biri olmalı net bir bilgim yok.Önceden öldükten sonra tekrar kaldırmak için 20 saniye süre isterdi o kalkmış sanırım ya da botla bu aşılmış.
Aldım teşekkürler
Sabah olunca mı yatıyorsun reis neden böyle?4 te kalkmışım hala şaşkınım.
Alıştırdım vucudumu dostum erken yatamıyorum, bir de gece fazla oturmamın sebebi daha huzurlu oluyor dünya sessiz falan.Sabah olunca mı yatıyorsun reis neden böyle?
Anladım hacımAlıştırdım vucudumu dostum erken yatamıyorum, bir de gece fazla oturmamın sebebi daha huzurlu oluyor dünya sessiz falan.
DAYI KONUM AT KONUM, ÜTOPYADA MI YAŞIYON, SAAT KAÇGünaydın
Aleykümselam ihtiyar