Bu kadar zayıf olunca inan istemezsinYerinde olmak isterdim
Bu kadar zayıf olunca inan istemezsinYerinde olmak isterdim
Mesele tavrı, el sıkmasına bir şey diyemem abdestlidir vb.20.saniyeden itibaren bakıldığında el sıktığı görülüyor.
Mesele tavrı, el sıkmasına bir şey diyemem abdestlidir vb.
O konuda haklı olabilirsiniz,sosyal medyada herkes el uzatmıyor olarak gösterip baya konuyu yaydılar burda da aynı yanlışlık olmasın diye söyledim.Sıkıp sıkmaması önemli değil hal ve hareketleri yakışı kalmıyor, karşında ki saygı gösterip selam veriyor o ise kin gözüyle ağzında sakız çiğneyerek selam veriyor, hoş bir davranış değil.
Muhteşem kilo aldırma önerisiMakarna, ekmek, kek, börek, pasta, baklava, hamburger göm gitsin.
Baklava hariç, düzenli şekilde pilav ve makarna yemeye başlayacağımMuhteşem kilo aldırma önerisi
Bunların hepsini ye ama ona göre
UzmanındanMuhteşem kilo aldırma önerisi
Bunların hepsini ye ama ona göre
İncenin oyu taş çatlasa yüzde 30. Chp geyik yapıyor.CHP ve Millet İttifakının oluşturduğu sistem yoluyla açıkladığı oy oranları;
Erdoğan:%48
İnce:%40
Akşener:%8
Açılan sandık:%30
Muharremin oy oranı iyi bence , yüzde 30'u geçeceğini bile düşünmezdim. Akşener'in oy oranı çok düşük, en azından %10'a çıkarmalıydı oyunu. Mhp de bu kadar pasif kalmasına rağmen çok fazla oy aldı %5'lere düşer diye düşünüyordum.MHP’nin oy oranını koruyup,CHP’nin zaten garanti olan %25 civarı oyunun üstüne hiçbir şey ekleyememesine rağmen(bir kısmı HDP’ye kaysa da) Muharrem İnce’nin performansı iyi ama yetersiz.