ExcI

a better world
800 TL demek
siz istenmiyorsunuz demek bunu kabul edin.
Otellere bile sadece Rus alıyorlar.

Dün o kadar büyük kaza oldu, baya ölen oldu, bizim reis ise bakanlık yemini edip şov yapma derdin de çok yazık

Sürekli gittiğim iki starbucks şubesinden başka ismimi bune kadar doğru yazan olmadı :D Başlarda tekrarlıyordum artık saldım :D (Ural)

ExcI

a better world
ben çalıştığım avm deki starbask'a gidiyorum. Her defasında soy ismimi söylüyorum.
Gömlekteki isimin farklı olduğunu görüyorlar hava olsun diye sallıyorum zannediyorlar :D (ÖZKAN)

ben çalıştığım avm deki starbask'a gidiyorum. Her defasında soy ismimi söylüyorum.
Gömlekteki isimin farklı olduğunu görüyorlar hava olsun diye sallıyorum zannediyorlar :D (ÖZKAN)
soy ismin kısaysa gene kurtarırsın benim onda da kurtarmıyor :D Her türlü uzun ismim de soy ismim de (Gözüaydın)

ExcI

a better world
Takımı
Galatasaray
Güne bir gözaltı ile başladık.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik 4 ilde operasyon başlattı. Başlatılan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı karar verildi. Operasyon kapsamında Adnan Oktar'ın evine, canlı yayınların yapıldığı A9 TV'ye baskınlar düzenlendi. Oktar'ın Çengelköy'deki evinde gözaltına alındığı kaydedildi. Başsavcılık, Adnan Oktar'ın kaçmaya çalışırken yakalandığını açıkladı. Polis helikopteri ve deniz polisi de operasyona destek veriyor.

Kaynak: Son dakika gelişmesi.. Adnan Oktar gözaltına alındı.. İşte operasyondan ilk görüntüler - Son Dakika Haberler

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Adnan oktar konusu çok ilginç , askeri casusluk bile var suçlamalarda.

Yukarı Alt