Yaş gizlenmesi garibime gidiyorÖdül puanların'da facebook'u beceremedim, çok çekişmeli gibi duruyor en tepesi, en hüsranı da admin beyin aşağılar da olması, torpil yapman lazım kendine admin bey
edt: olgun gözükmeyi seviyorsa olabilir
Facebook ve twitter'da ki sorunun şimdi çözülmüş olması gerekiyor hacım tekrar bir kontrol eder misin ?Ödül puanların'da facebook'u beceremedim, çok çekişmeli gibi duruyor en tepesi, en hüsranı da admin beyin aşağılar da olması, torpil yapman lazım kendine admin bey
Düzeldi bro teşekkür ederim, bir ara çok uğraşmıştım da yapamamıştımFacebook ve twitter'da ki sorunun şimdi çözülmüş olması gerekiyor hacım tekrar bir kontrol eder misin ?
Yerimizde gözün varsa bilelim....Düzeldi bro teşekkür ederim, bir ara çok uğraşmıştım da yapamamıştım
ay want nambır oneYerimizde gözün varsa bilelim....
resimdeki sayfaya ulaşma linki atsana birde görevler nerede gözüküyor ??Ödül puanların'da facebook'u beceremedim, çok çekişmeli gibi duruyor en tepesi, en hüsranı da admin beyin aşağılar da olması, torpil yapman lazım kendine admin bey
https://www.extraloob.com/forums/members/resimdeki sayfaya ulaşma linki atsana birde görevler nerede gözüküyor ??
ay em wiling tu sekınt
ay want nambır one
ahsahsahhsas tam seviniyordum birinciyim diye, sen yapıştırmışsın birinciliği tekrardan
Edit: Ransta geçmiş
————————
-Tekrar geçtim sorun yok