kaç dakikada giriyorYeni açılan server Demeter'deyim bro
kaç dakikada giriyorYeni açılan server Demeter'deyim bro
max 15-20dk sürüyor.kaç dakikada giriyor
Diğer oyunlar da stratejini ve zekanı geliştiriyor ya sende haklısınSilkroad köreltiyor sizi, her anlamda... Zeka gerektirmiyor, yetenek gerektirmiyor sadece zaman harcıyorsunuz.
Nasıl oynanır mımax 15-20dk sürüyor.
Zekanı ve reflexlerini geliştirecek bir sürü oyun var. En basitinden CS GO oynamak sana kalıcı olarak mouse kontrol ve movement yeteneği bırakır ve reflekslerin geliştirir. Belirli bir seviyenin üstüne çıktığında taktik geliştirmeden kazanamazsın. Moba tarzı oyunlarda böyle, yarış simulasyonu bile oynasan sana birşeyler katar.Diğer oyunlar da stratejini ve zekanı geliştiriyor ya sende haklısın
CS:GO yaklaşık 1.5 sene oynadım, oyun da her el yaklaşık 10/8 'i hile kullanan bir fps'den bahsediyorsun, adamlar o kadar fazla zeka yoksunu olduklarından o hileye para verebilecek kadar düşüyorlar, kısaca hileli adamlarla oynarak seni kanser edebilen bir oyun oynuyorsun, tabi yine de sen bilirsin..Zekanı ve reflexlerini geliştirecek bir sürü oyun var. En basitinden CS GO oynamak sana kalıcı olarak mouse kontrol ve movement yeteneği bırakır ve reflekslerin geliştirir. Belirli bir seviyenin üstüne çıktığında taktik geliştirmeden kazanamazsın. Moba tarzı oyunlarda böyle, yarış simulasyonu bile oynasan sana birşeyler katar.
Silkroadda anca dc yemeyen keypresser araştırırsın. PVP sistemi desen tuş spamlamaktan başka birşey değil.
Server fazlasıyla dolu rahat bir şekil de zevk alarak oynarsın, çoğunluk el ile kasıyor veya görev yapıyor, beklerimNasıl oynanır mı
Turkcellin yurt dışı paketi 70 80 ulkede geçerli genelde onu kullanıyorum . Geçerli olmadığı zaman yerel hat alıyorum veya daha fazla gb uyguna geliyorsa .@Bean sen şimdi okyanus okyanus geziyorsun ya (şimdi değil çalışıyorken) hangi ülkenin internet paketini kullanıyorsun. Birden fazla hattın mı var?
Geliştirdiğimiz onca küfür?Zekanı ve reflexlerini geliştirecek bir sürü oyun var. En basitinden CS GO oynamak sana kalıcı olarak mouse kontrol ve movement yeteneği bırakır ve reflekslerin geliştirir. Belirli bir seviyenin üstüne çıktığında taktik geliştirmeden kazanamazsın. Moba tarzı oyunlarda böyle, yarış simulasyonu bile oynasan sana birşeyler katar.
Silkroadda anca dc yemeyen keypresser araştırırsın. PVP sistemi desen tuş spamlamaktan başka birşey değil.
Dostum Sro'da parayı basan düdüğü çalar oyunu, PVP gelecek olursak daha fazla.CS:GO yaklaşık 1.5 sene oynadım, oyun da her el yaklaşık 10/8 'i hile kullanan bir fps'den bahsediyorsun, adamlar o kadar fazla zeka yoksunu olduklarından o hileye para verebilecek kadar düşüyorlar, kısaca hileli adamlarla oynarak seni kanser edebilen bir oyun oynuyorsun, tabi yine de sen bilirsin..
Silkroad'a gelicek olursakta fazlasıyla boş zamanım var, maksatım vakit geçirmek, ayrıca keyifte alıyorum.
Bi .... neysesahiden iyi mi akşamlar ?
Hiç yakıştıramadım, soğuk espiri yapıyorum şuradaBi .... neyse