İyi akşamlar :)
Superonline'ın 1 yıl taahütlü paketi var ve normal paketlerden de alabilirsin 3 aylık bir dondurma hakkın var zaten okul arasında dondurup gidebilirsin.Selam millet, yeni tuttuğum eve taahhütsüz internet arıyorum. Turknet düşünüyordum ama adresimi yazıp sorguladığım zaman "Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz" şeklinde hata alıyorum ve biraz araştırdım sanırım binada sadece fiber altyapısı varmış. Ben de netspeed diye bir firma buldum hiç karşılaşmamıştım açıkçası.
Şöyle bir paketi var, yıllardan beri 12mbit kullandığım için bana güzel geldi ne düşünüyorsunuz bu paket ve netspeed hakkında?
Ve bana modem de lazım olacak
Eki Görüntüle 34435
edit: modemler çok pahalıymış
Her kota biter.Selam millet, yeni tuttuğum eve taahhütsüz internet arıyorum. Turknet düşünüyordum ama adresimi yazıp sorguladığım zaman "Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz" şeklinde hata alıyorum ve biraz araştırdım sanırım binada sadece fiber altyapısı varmış. Ben de netspeed diye bir firma buldum hiç karşılaşmamıştım açıkçası.
Şöyle bir paketi var, yıllardan beri 12mbit kullandığım için bana güzel geldi ne düşünüyorsunuz bu paket ve netspeed hakkında?
Ve bana modem de lazım olacak
Eki Görüntüle 34435
edit: modemler çok pahalıymış
İyi akşamlarGünaydın ^^
Aleyküm selam, sana da bro.Selamlar, iyi hafta sonuları
BAS ŞIRINGAYIİçim daralıyor içim
Şırıngayı bize çoktan bastılarBAS ŞIRINGAYI