Dolar düşüyor fakat hala her şeye zam geliyor anlamış değilim... Hayır yani zaten arttığı zaman da gelmişti...
general mobile alma dolar arttı diye işçi çıkartmışlar , iş birlikçisi google telefonlarından da uzak dur derimYarin telefon alacagim hala karar veremedim kamerasi iyi bir telefon lazim limit 2500 civari general mobile 9 pro nasil acaba optik goruntu sabitleyicisi cok onemli mi?oyun oynanmayacak telefondan. Suan samsung s4 var gerçi ne alaam bundan iyidir de
Kamera istiyorsan , git mediamarkt'a otur oyna hepsiyle ona göre kararını ver , sonra gel internetten al. Teker teker bak gözüne güzel gözüken her şeyle resim çek. Kamera güzelse zaten performansta güzeldir. (Sony hariç)Yarin telefon alacagim hala karar veremedim kamerasi iyi bir telefon lazim limit 2500 civari general mobile 9 pro nasil acaba optik goruntu sabitleyicisi cok onemli mi?oyun oynanmayacak telefondan. Suan samsung s4 var gerçi ne alaam bundan iyidir de
Hayırlı olsunHuawei p20 lite aldım. Bakalım biraz deneyimleyeyim yazarım görüşlerimi.Hoparlör iyi geldi bir onu denedim
Orda da her yer ışıl ışıl her telefon güzel çekiyormuş gibi görünüyorKamera istiyorsan , git mediamarkt'a otur oyna hepsiyle ona göre kararını ver , sonra gel internetten al. Teker teker bak gözüne güzel gözüken her şeyle resim çek. Kamera güzelse zaten performansta güzeldir. (Sony hariç)
Görüntü sabitleyicisi tabi ki önemli. Kardeşimin telefonunun kamerasında sabitleme var mı bilmiyorum ama her resim titrek bulanık. İki elle tutup sabitliyorum yine ufak bir bulanıklık oluyor oda resmi kötü yapıyor.
Angutlar kafayı sıyırmış, direk atıcaksın bunları içeriAkşener'in evini basmış bir grup zihinsel özürlü.
Cidden korkutuyor etrafta bu kadar aptal insan olması.Angutlar kafayı sıyırmış, direk atıcaksın bunları içeri
Sonumuz yakındırCidden korkutuyor etrafta bu kadar aptal insan olması.
Geçen okula gittim , Hacettepe'yi bile ele geçirmişler.
Geçmiş olsun dostumSalı günü arkadaşlarla okula gittik ama benim midem bulanıyor. Akşama doğru dayanamadım tuvalete gidip biraz çıkardım rahatladım. Sonra eve geldim , evde devam etti bulantı. Hatta daha da arttı, sürekli kusuyorum. En sonunda dayanamayıp acile gittik. Acilde kum döktüğüm anlaşıldı birde iltihap varmış.
Hala geçmedi mide bulantısı ne iğrenç bir durum. Allah'tan ağrı yok , çok kötü ağrı yapıyormuş demelerine göre.
Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsinSalı günü arkadaşlarla okula gittik ama benim midem bulanıyor. Akşama doğru dayanamadım tuvalete gidip biraz çıkardım rahatladım. Sonra eve geldim , evde devam etti bulantı. Hatta daha da arttı, sürekli kusuyorum. En sonunda dayanamayıp acile gittik. Acilde kum döktüğüm anlaşıldı birde iltihap varmış.
Hala geçmedi mide bulantısı ne iğrenç bir durum. Allah'tan ağrı yok , çok kötü ağrı yapıyormuş demelerine göre.
Okurken öyle bir canlandı ki; sanki dibinde seninle birlikte oradan oraya gidiyormuşum gibi geldi. Çok basit, yalın, iğrenç ve Realist anlatımın varSalı günü arkadaşlarla okula gittik ama benim midem bulanıyor. Akşama doğru dayanamadım tuvalete gidip biraz çıkardım rahatladım. Sonra eve geldim , evde devam etti bulantı. Hatta daha da arttı, sürekli kusuyorum. En sonunda dayanamayıp acile gittik. Acilde kum döktüğüm anlaşıldı birde iltihap varmış.
İnsan bir geçmiş olsun der , sana gelsinOkurken öyle bir canlandı ki; sanki dibinde seninle birlikte oradan oraya gidiyormuşum gibi geldi. Çok basit, yalın, iğrenç ve Realist anlatımın var