Delidoktor
CalypsOo
ehehheeheh höhKendimi tutamıyorum
Eki Görüntüle 34679
ehehheeheh höhKendimi tutamıyorum
Eki Görüntüle 34679
Kendimi tutamıyorum
Eki Görüntüle 34679
Arkasının siyah olmaması büyük ihtimal.anlamadım, eğer ki silkroad privatesinin insta ile ne işi olur diye söylüyorsan haklısın, maksat altarnatif
Anlıyamadım. Detay?Kendimi tutamıyorum
Eki Görüntüle 34679
Yanlış anlama tasarımlarını ne kadar sevdiğimi biliyorsun :) burada demek istediğim: sosyal medya logolarının arka tarafların beyazlığıanlamadım, eğer ki silkroad privatesinin insta ile ne işi olur diye söylüyorsan haklısın, maksat altarnatif
Stone Texture üzerine sosyal butonların overlay hali kenarları bilerek 0.1 cm küçük bıraktım 3d görünüm oluşsun diye, kötü mü durmuş?Yanlış anlama tasarımlarını ne kadar sevdiğimi biliyorsun :) burada demek istediğim: sosyal medya logolarının arka tarafların beyazlığı
çok başarılı bir çalışma ellerine sağlıkBu da benden olsun :)
Teşekkür ederim seninde ellerine sağlık hoş olmuşEki Görüntüle 34698
Buda benden sadece çerçeve yaptım
Efsane olmuş ellerine saglık
Mükemmel olmuş fakat logonu text olarak değilde logoya dökersen daha kaliteli olabilir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim logoya pek fazla önem vermedim şimdiye kadar sadece imzam bulunsun üstünde diye text eklemiştim önerin için de teşekkür ediyorum hocam :)Mükemmel olmuş fakat logonu text olarak değilde logoya dökersen daha kaliteli olabilir diye düşünüyorum.