GünaydınGggüüünnnaaayyydddııınnlaarrrr
GünaydınGggüüünnnaaayyydddııınnlaarrrr
Aliexpress ve gearbest'e %20 oranında gümrük vergisi gelmiş diyorlar , her ürün için. Hayırlı uğurlu olsun ülkemize eğer varsa siparişiniz hazırlıklı olun, 5 liralık ürün için bile 5 lira gümrük vergisi gibi saçma sapan rakamlar alınıyormuş.
Good night , my lonely friend...iyi geceler
my thanksGood night , my lonely friend...
Bizi biliyon kanka, her yerdeyiz
SSD bildiğin zorunluluk. SSD'siz bilgisayar kullanan net olarak çöp ediyordur aleti.Geçen hafta işlemci ve ekran kartının macununu yeniledim , bir güzelde kasayı temizledim. Bugünde sdd takıp, windows 10 kurdum , efsane oldu bilgisayar
Vallahi öyleymiş, benim bilgisayarda anlık donmalar oluyordu internette gezerken, oyun oynarken filan. Taktım SSD'yi , çok memnunum şuan.SSD bildiğin zorunluluk. SSD'siz bilgisayar kullanan net olarak çöp ediyordur aleti.
Ram ve işlemciyi fazla kullanıyor.Vallahi öyleymiş, benim bilgisayarda anlık donmalar oluyordu internette gezerken, oyun oynarken filan. Taktım SSD'yi , çok memnunum şuan.
Samsung 860evo 250gb aldım
@ExcI windows 10 candır ya, ne kadar hızlı, fiyuv fiyuv
Öyle olaya bakarsan, win 2000 kur hızını görRam ve işlemciyi fazla kullanıyor.
Win 7 Professional kur ve hızını gör! :)
Hayır şimdi win7 ile win 10 arası baya açık ve yorucu.Öyle olaya bakarsan, win 2000 kur hızını gör
Görsel efektleri kapattım, saçma sapan şeyler vardı. Ula niye başlat menüsü kayarak geliyor dedim ve kapattım.Hayır şimdi win7 ile win 10 arası baya açık ve yorucu.
Update'ler, eklentiler, görseller falan fistan.
En stabil ve sorunsuz olarak kullanacağız win7'dir.
Tabi bu benim yorumum ve bakış açım.
Zamanında millet şakır şakır win7 kullanırken, ben xp'de takılıyordum.
Millet 8 ve üstüne geçtikten sonra ben 7'ye geçtim ve yıllardır 7 kullanırım.
Yoksun uzun zamandır, ne oldu bootstraphi there