Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Anadolu ajansı ilginç bir şekilde veri girmeme yoluna gitti , istanbul'da chp kazanacakken. YSK ortada yok son durum ne asla söylemiyor. İki adayda ben kazandım diye açıklama yapıyor.

Yine belli ki bir şeyler dönüyor.

Gerçekten şaka gibi. Zamanında 49-51 muhabbetinde de güvenmiyordum bunlara. Millet diyordu ki olm ysk var saçmalama ...

Gördük yskyı da aayı da. Arada 5k oy varken Beşiktaştaki sandıkların verisi girilmiyor.

Bu şeref yoksunluğuna akpye oy verenlerin tavrı ne olacak çok merak ediyorum. Sözde allah inançları var ya. Görecez(!)

Gerçekten şaka gibi. Zamanında 49-51 muhabbetinde de güvenmiyordum bunlara. Millet diyordu ki olm ysk var saçmalama ...

Gördük yskyı da aayı da. Arada 5k oy varken Beşiktaştaki sandıkların verisi girilmiyor.

Bu şeref yoksunluğuna akpye oy verenlerin tavrı ne olacak çok merak ediyorum. Sözde allah inançları var ya. Görecez(!)
ne inancı ne imanı ya, saçmalama lütfen :detective:

Hala inanmıyorum İstanbul u bırakacaklarını ama,

O sövülen FOX kanalı, sosyal medya ve İmamoğlunun duruşu olmasa şuan %1 le yenildik diyorduk hala.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Akp usulsüzlük var demiş. Chp'nin usulsüzlük yapacak gücü mü var Allahını seversen :lolmuch:

ExcI

a better world
bir görev yapıyorsun sokaktakinden farkın olmalı, o farkıda görevini onurlu bir şekilde icra ederek ortaya koyarsın.

Darbeyide bu zihniyet yapıyor kanunlara, görevlerine sadık değiller.

Ve şunu da belirtmeliyim tüm olanlar karşısında Başkanın sessiz kalması acınası bir durum.

Son düzenleme:

ExcI

a better world
Google da Gece gece çizgi film arattırdın bize yasin:
Samurai-X izle bir iki bölüm mubtelası ol. ara ara bulama sonradasummer3:

Kendi topuğuma sıktım :lolmuch:
ben seni anlayabiliyorum Samuray X vb. daha keskin çizgilere sahip enteresan görünümleri olan çizgi filmleri ben de sevmiyorum fakat Pokemon küçüklükte izlediğimiz en fantastik çizgi film olduğu için ister istemez bir sempati ve sevgi duyuyoruz.
Bir de çizimleri daha göze alışıldık geliyordu :)

ben seni anlayabiliyorum Samuray X vb. daha keskin çizgilere sahip enteresan görünümleri olan çizgi filmleri ben de sevmiyorum fakat Pokemon küçüklükte izlediğimiz en fantastik çizgi film olduğu için ister istemez bir sempati ve sevgi duyuyoruz.
Bir de çizimleri daha göze alışıldık geliyordu :)
Hah ondan olabilir ya, tam hatırladığım gibiymiş pokemon. İlk başta bazı efektler çok aşırı geldi de, alıştım ona da çerez niyetine izliyorum.
2018'de 2. sezon çıkmış onu da izlerim :D

Takımı
Seçiniz...
Bu nasıl rezilliktir arkadaş
Merve dediği zaten gidişatı belli olan biri muhabbeti de kaldırabiliyorsa bence hiç bir sorun yok bu Merve'nin genişliğidir.
Ama "Antep'li Urfa'lı amele" demesine bende kıl oldum, ne alaka Antep'li Urfa'lı biri hiç mi vajina görmedi hayatında?
İyice sıçmaya başladı bu da.

Takımı
Fenerbahce
Bu nasıl rezilliktir arkadaş
İzlemiştim bu adamı daha önce.Şahsi fikrim seviye rezalet dengesiz hiç komik gelmeyen biriydi.Bu videolar çokta önemli degil onun için. Bir açıklama yapar unutulur gider.

Yukarı Alt