Bu Sekikde Kalıyor ßeyler Nasıl Duzeltebılrım
Dosyalar
-
59,4 KB Okunma: 655
Logine bas düzelmesi lazım.Bu Sekikde Kalıyor ßeyler Nasıl Duzeltebılrım
Deneyın Bi Olmazsa TeamWiwerden Yardımcı Olurmsun ?Logine bas düzelmesi lazım.
evet şimdi denedim 3. karakteri açmaya çalıştığımda bu sorunu veriyormuş ancak sorun şu ki millet 8 li parti kurabiliyorken benim 3. karakteri açamama sebebim nedir acaba2 adet karakterim herhangi bir sıkıntısı olmadan kasılmaya devam ediyor ancak 3. sbot ile girmeye çalışmamda oyun açılıyor şifremi ıd mi giriyorum giriş tuşuna bastığım an
[loginerror] unknown error at login server (22)!
yazıyor ve oyunu kapatıyor. Sonrasında bu durumu mümkün olduğunca araştırmaya çalıştım fakat bu kod ile ilgili bir şey bulamadım sadece birisi "benim karakterim ban yediğinde" bu uyarıyı almıştım" dediğini gördüm yeni bir hesap daha açıp onunla girmeye çalıştım fakat daha nickname olmayan biri nasıl ban yer bilemiyorum çünkü bu hesaptada aynı uyarıyı aldım...
hatta şöyle bir sorunda var her yeni karakterimi ilk botu kopyala yapıştır yaparak klasörlerini çoğalttım yani niye bunda böyle oldu bir türlü anlayamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(bu durumu acaba karakterimde mi problem var diye farklı kombinasyon ve ilk açma sırasını değiştirerek denemek isterdim ancak premium kullanmıyorum ve girişi ortalama iki buuk üç saat sürdüğü için pek fırsatım olmadı...)
Proxy kullanıyor olabilirler.evet şimdi denedim 3. karakteri açmaya çalıştığımda bu sorunu veriyormuş ancak sorun şu ki millet 8 li parti kurabiliyorken benim 3. karakteri açamama sebebim nedir acaba