Btcturk ve paribu var. Satın aldıktan sonra onların cüzdanına gönderebilirsin büyük ihtimal. (Ama sen yinede sor kendilerine başkalarının cüzdanına btc gönderebilir miyiz veya btc olarak yatırabilir miyiz parayı diye)Yasal olarak kripto para birimlerini başkasına gönderip/alabileceğim TL'ye çevirip çekebileceğim bir site tavsiye edebilecek var mı?
Futbol ile ilgili olduğunu yeni anlıyorum :d15 dakikada 3 gol yedik iyi mi
İddaa oynayınca bir ilgi geliyorFutbol ile ilgili olduğunu yeni anlıyorum :d
Umarım kazanıyorsundur, yoksa durum vahimİddaa oynayınca bir ilgi geliyor
Bu tuttu da çok maç var ^^Umarım kazanıyorsundur, yoksa durum vahim
Hayırlı olsun hacım, baya kişi kapıştı televizyonları bu n11 indiriminde. Bu TV'de de webos var herhalde, mağazada incelemiştim güzeldi. Güle güle kullan Fiyatta güzel bence.@Chorus
Senin sayende haberimin olduğu kupon dağıtımlarından aldığım 300₺ indirim kuponuyla dün bu televizyonu aldık 3100₺'ye, her yerde 3500~ falandı bir süredir takip ediyorduk, teşekkürler :)
LED TV Modelleri & Fiyatları - n11
LED TV ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı LED TV çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
bazı ürünlerde cidden boşa sıkmışlar aynı ürün başka yerde de aynı fiyata böyle çok kurnazlık yapıyorlar %70 falan yazıyor ürünün fiyatını 500 tl yapıyorHayırlı olsun hacım, baya kişi kapıştı televizyonları bu n11 indiriminde. Bu TV'de de webos var herhalde, mağazada incelemiştim güzeldi. Güle güle kullan Fiyatta güzel bence.
Normaldir hacı o, her indirimde olur öyle şeyler.bazı ürünlerde cidden boşa sıkmışlar aynı ürün başka yerde de aynı fiyata böyle çok kurnazlık yapıyorlar %70 falan yazıyor ürünün fiyatını 500 tl yapıyor
Sağ ol, inşallahHayırlı olsun hacım, baya kişi kapıştı televizyonları bu n11 indiriminde. Bu TV'de de webos var herhalde, mağazada incelemiştim güzeldi. Güle güle kullan Fiyatta güzel bence.
Bu kuponla sağlanan indirimleri n11 satıcıya ödüyor mu kuponun parasını nasıl oluyor merak ettimNormaldir hacı o, her indirimde olur öyle şeyler.
iPhone 11 mesela kuponla muponla bile pahalıydı, hepsiburada 500 TL daha ucuza satıyordu kupona rağmen.
Ama avantajlı ürünlerde vardı, özellikle tv kapışan çok oldu. MacBook fiyatlarına baktım, kuponla güzel fiyatlara geliyordu, eski nesil fiyatına yeni nasıl satıyorlardı.
Yüzde 20 komisyon alıyor zaten satıcılardan , bazı kategorilerde daha fazla. Büyük ihtimal kendi komisyonundan düşüyordur.Bu kuponla sağlanan indirimleri n11 satıcıya ödüyor mu kuponun parasını nasıl oluyor merak ettim
Komisyon tahminimden fazlaymış bayaYüzde 20 komisyon alıyor zaten satıcılardan , bazı kategorilerde daha fazla. Büyük ihtimal kendi komisyonundan düşüyordur.