100 tane askeri bir araya toplamak büyük bir taktiksel hata.Şehit sayısı yazıldığı gibi değil, bölgede rütbeli abimiz var.
Söylenenlere inanmayın, enkaz altında kalanlar ve çıkarılamayanlar dahi varmış.
Sayısını 60'dan fazla olduğunu söylüyor.
İlk anda zaten ortada olan 15 mehmetçik şehit olmuş.
Gülmesi ayrı bir konu, karşısındakilerinde gülerek alkışlayarak karşılık vermesi daha ayrı bi konu.Nasıl bir yüzsüzlüktür bu abi..
29 şubat 2020 recep tayyip erdoğan'ın gülmesi
İtalya bu hastalığı çok küçümsedi ilk başta şimdi de bütün ülkeyi karantinaya almak zorunda kaldı. Normalde bunu yapmak yerine hastalık başladığı gibi adam akıllı tedbirler uygulasaydı bu duruma gelmezdi.Üniversiteler tatil oluyor, hadi Trakya sen de.
Çok geç olmadan tüm önlemleri almak gerek aynen öyle.İtalya bu hastalığı çok küçümsedi ilk başta şimdi de bütün ülkeyi karantinaya almak zorunda kaldı. Normalde bunu yapmak yerine hastalık başladığı gibi adam akıllı tedbirler uygulasaydı bu duruma gelmezdi.
Çağ internet çağı, yap abi bütün dersleri internetten. Tatil et okulları, üniversiteleri. İnternet üzerinden çalışabilecek tüm çalışanları da getirtme iş yerine. Bir ay bu virüsü ciddiye alsan en az kayıpla atlatırsın ama gelip yayılıp hastaneler dolup taşana kadar kimsenin umurunda olmuyor.
otur evde oyun oyna kardeşim, tatil yaparsın.Üniversiteler üç hafta tatil edildi.
Yatacağız artık ne yapalımotur evde oyun oyna kardeşim, tatil yaparsın.
Genel olarak bir yavaşlama olduğunu düşünüyorum bende, nitekim 50 mbps internet kullanıyorum fakat çoğu zaman drop var hatta hep drop var denilebilir.Turk telekom internet yavaşlığı çeken var mı?
son 2-3 gündür deli gibi internet kasıyor, film bile izleyemez oldum netflix dışı.