2010 - Güney Afrika Dünya Kupası Şampiyonu Sizce Kim Olur?

• Arjantin

Votes: 73 28,6%
  • Brezilya

Votes: 60 23,5%
  • İspanya

Votes: 74 29,0%
  • Almanya

Votes: 9 3,5%
  • Fransa

Votes: 4 1,6%
  • İtalya

Votes: 12 4,7%
  • İngiltere

Votes: 12 4,7%
  • Portekiz

• Hollanda

Votes: 1 0,4%
  • Güney Afrika

Votes: 2 0,8%
  • Diğer (Belirtiniz)

• Total voters
    255
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
topic sahibi ne zamana kadar globalde kalacak pazar off topice çekelim mi :P

Messi Barcelonadaki kadar iyi oynayacağını zannetmiyorum.İspanyollar yada İngilizler.

Portekizin ve Almanyanın Oyun Stilini Çok Beyeniyorum. Keşke Bizim Canlarımızda Orada Olsaydı :( Kısmet Değilmiş Demekki.. Umarım Tahmin Ettiğim 2 Takımdan Biri Kazanır.

Not: Oyumu Portekize Verdim :)

Grup mücadelelerinde birkaç takım iyi oyunuyla öne çıkacaktır. Bunlardan biri kesin Hollanda olur :P Ama turnuva deyince aklıma direkt Almanya , İtalya gibi takımlar geliyor lakin bunlarında zamanı geçiyor yavaş yavaş. Bunlardan birisi en az yarı final oynayacaktır yine. Brezilya katıldığı her turnuvanın favorisidir. Son dönemlerde ise İspanyollar kadro kalitesini sahaya yansıtıyorlar ve yıllar sonra Avrupa şampiyonu apoletiyle Afrika'ya gidiyorlar. Yeryüzünün en kaliteli oyuncusuna sahip Arjantin'in kaderi ise bence savunmasında. 3 gol yeseler 4 tane atacak potansiyele sahipler lakin savunma olmadan olmuyor. Cambiasso & Zanetti ikilisini çok arayacaklardır. Bu kadar yazıdan sonra yine de bir favori bulamadım ama oyum en çok kupa kazanan Brezilya'ya.

Yukarı Alt