Kurulu ama oynamıyorum kapalı betada şuan oyuncu sayısının bir önemi yok zaten çarları silecekler önemli olan açılışı@Skrillex Kanka oynuyor musunuz serverda? Online sayısı nasıl?
Kurulu ama oynamıyorum kapalı betada şuan oyuncu sayısının bir önemi yok zaten çarları silecekler önemli olan açılışı@Skrillex Kanka oynuyor musunuz serverda? Online sayısı nasıl?
Kapalı beta diye açık şuan ama normal sürümde paralıya çevirirler mi bilmiyorum.Usta auto hunt özelliğini sadece silk yükleyenler mi kullanabiliyor burada ?
Bende aktif şu an oyundayım bir sorun yokÇünkü bir kaç gündür auto hunt aktifti sonra pasif hale geldi kullanılmıyor o özellik şuan bende.
3 4 güne belli olur bekleyin biraz :)Resmi olarak ne zaman açılacak bilgi var mı ?
oyunun durumu nedir bilgi verebilir misiniz , kervan ve alchemy eski sistem mi exp sp rate isro gibi mi bot kullanılıyor mu kullanılıyorsa paralı bot mu ?Kurulu ama oynamıyorum kapalı betada şuan oyuncu sayısının bir önemi yok zaten çarları silecekler önemli olan açılışı
Sro Macro diye bir bot var oto pot,skill,saldırı yapıyor 72 ye kadar gold yok token sistemi var onla npc den item alıyosun ve exp ve sp orijinal sro gibi ...
2. sayfada paylaştım çözümünü ama okumadığınız belliÜyelik oluşturdum yanlız oyuna girip id pw yazınca c7 hatası alıyorum çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı
sorun çözüldü teşekkür ederim2. sayfada paylaştım çözümünü ama okumadığınız belli
Digeam üzerinden üyeliğinize girin sonra bu linkten açılan kısımda Silkroad Online sözleşmesini kabul edin oyuna girersiniz.
2009'dan beri kayıtlı olup 9 postunun olması nasıl bi duygu anlatsana biraz? bot indirmek için girip çıkmışsın heralde :pZaten yeni açılan oyunlar 2005 yılında ki gibi olmaz ne yapalım idare ediyoruz bunlarla özledik o yılları...