Ben sana hiç girmem bro adama 100 imza gösterdim birine fena değil dedifrityus demiş ki:Banada yapsana ama çok cool olsun anlarsın ya .
Lordzek demiş ki:Ben sana hiç girmem bro adama 100 imza gösterdim birine fena değil dedifrityus demiş ki:Banada yapsana ama çok cool olsun anlarsın ya .
Olum zor seçiciyim Antalyadada bana 10 tane kız göstercektin 1-2 tanesini beğenicektim.Lordzek demiş ki:Ben sana hiç girmem bro adama 100 imza gösterdim birine fena değil dedifrityus demiş ki:Banada yapsana ama çok cool olsun anlarsın ya .
Nefes alsın yeterfrityus demiş ki:Olum zor seçiciyim Antalyadada bana 10 tane kız göstercektin 1-2 tanesini beğenicektim.Lordzek demiş ki:Ben sana hiç girmem bro adama 100 imza gösterdim birine fena değil dedifrityus demiş ki:Banada yapsana ama çok cool olsun anlarsın ya .
The47 demiş ki:Lordzek demiş ki:Ben sana hiç girmem bro adama 100 imza gösterdim birine fena değil dedifrityus demiş ki:Banada yapsana ama çok cool olsun anlarsın ya .
Hızlı okuyunca nasıl bi anlam çıktı cümleden bir bilsen panpam
The47 demiş ki:Lordzek demiş ki:Ben sana hiç girmem bro adama 100 imza gösterdim birine fena değil dedifrityus demiş ki:Banada yapsana ama çok cool olsun anlarsın ya .
Hızlı okuyunca nasıl bi anlam çıktı cümleden bir bilsen panpam
yoo istediğin bir font söyle değiştireyimThe Black demiş ki:fontu beğenmedim desem kızarmısın ?
Dur bir dakika güzel bir font buldum onu seversin şimdiThe Black demiş ki:fontu beğenmedim desem kızarmısın ?