4-5 ay öncesine mükemmel oynuyordum
extraloob demiş ki:Combat Arms İmza Görselleriniz !
1) extraloob
2) Toxicated
3) Wax Whine
4) Crisis
5) mertlove512
* Güzel bir arşiv yapacağımıza inanıyorum, başlayalım bakalım
ya ben Toxicated i ekliyorum kabul etmiyor extraloob seni ekledim ben nick im qRaLMaRaSLeDeadlyHunt demiş ki:
hani ben okan abeeeextraloob demiş ki:Combat Arms İmza Görselleriniz !
1) extraloob
2) Toxicated
3) Wax Whine
4) Crisis
5) mertlove512
bilmem gecsin isteCrisis demiş ki:Bırakdıysan adın neden gecsinki,güncel kisiler var orda :) hem adın gecince ne olucak
Koy signature 'ni koyalım oraya kardeşim sorun yokSubZeroCeko demiş ki:bilmem gecsin isteCrisis demiş ki:Bırakdıysan adın neden gecsinki,güncel kisiler var orda :) hem adın gecince ne olucak
bende ExL üyesiyim :)
güncel olmam olmamam önemli degil
başlıgın adı:Combat Arms İmza Görselleriniz !
degilmi?
tmm sertac abe :)Toxicated demiş ki:Koy signature 'ni koyalım oraya kardeşim sorun yokSubZeroCeko demiş ki:bilmem gecsin isteCrisis demiş ki:Bırakdıysan adın neden gecsinki,güncel kisiler var orda :) hem adın gecince ne olucak
bende ExL üyesiyim :)
güncel olmam olmamam önemli degil
başlıgın adı:Combat Arms İmza Görselleriniz !
degilmi?
/Güncelextraloob demiş ki:Combat Arms İmza Görselleriniz !
1) extraloob
2) Toxicated
3) Wax Whine
4) Crisis
5) mertlove512
6) DeadlyHunt
7) SubZeroCeko
SubZeroCeko demiş ki:sertac abee imzami begendim cok saol elleerine saglik
sallama dahi bile yapmis olsanda :)
KSK (Kill streak) ölmeden vurduğun adam sayısıdır uzaktan vurmayla alakası yokToxicated demiş ki:Çok uzaktan vurma diye biliyorum, hani sniperda durbün açarsında adamın sadece nick gözükür kırmızı olarak ateş edersin ölür ya o diye biliyorum şahsen ama emin de değilim.WhiteFang demiş ki:kill streak tam olarak ne
PS : Bildiğim bir gerçek varki kill streak çok zor artıyor
evtmertlove512 demiş ki:KSK (Kill streak) ölmeden vurduğun adam sayısıdır uzaktan vurmayla alakası yokToxicated demiş ki:Çok uzaktan vurma diye biliyorum, hani sniperda durbün açarsında adamın sadece nick gözükür kırmızı olarak ateş edersin ölür ya o diye biliyorum şahsen ama emin de değilim.WhiteFang demiş ki:kill streak tam olarak ne
PS : Bildiğim bir gerçek varki kill streak çok zor artıyor
Combo farklı şey streak farklı bro Bu top sektirme gibi birşey. Nasıl yere düşürmeden kaç sektirdiğimizi sayıyorsak bu da ölmeden vurduğumuz adam sayısı manasındaToxicated demiş ki:Combo gibi bişey mi yani ?
sadece ayak ucu - sadece diz - sadece kafa - karışık ?hmzsnmz demiş ki:Bu top sektirme gibi birşey