ExcI

a better world
O zamanlar üniversitedeyiz yıtıp yeni gelmiş benim üniversite bitiiyor, bitiyor dediğimde ben uzatmışım yoksa çoktan bitti. Dedim ki acaba şuraya video atsam nasıl olur? Sonra da dedim ki ne alaka

Baktım kafam çok karışıyor üniversiteyi bıraktım yutubıda içinde, memlekete döndüm

Ama o zaman 1 porttan 1 kişiye internet veriliyordu. Şimdi 1 portu 1 mahalleye kiralıyorlar.

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Aynen kanka, dolar kurundan para kazandığımız için şu an doların artması bize çok yarıyor.
Doların yükselmesinin sana gerçekten yaraması için 10 bin dolar falan kazanman lazım aylık , diğer türlü dolar 1 yükselir sana karşılığı 10 kalemde birden olur.

Bugün milsoft diye bir şirketin mülakatına gittim.
1.5 saat sınav , 1 saat mülakat vardı.
3 kişi iyi tokatladılar ya , derste ilerde karşıma çıkmaz dediklerim çıktı hep(interrupt,mutex vs..).
2 tane algoritma sordular , tahtada kod yazdım. Bu kısım kurtarabilir beni. Birde karmaşıklık sordular sürekli, onlarda iyi geçti.

Takımı
Seçiniz...
Doların yükselmesinin sana gerçekten yaraması için 10 bin dolar falan kazanman lazım aylık , diğer türlü dolar 1 yükselir sana karşılığı 10 kalemde birden olur.
Şimdi şöyle bişey var, kazanç tek daldan yürümüyor. Her parçan, her izlenimin, her beğenin para getiriyor.
Milyon olmuş parçalarım var ve bunların hitleri hergün artıyor.
Bu da daha çok kazanç sağlıyor. Kanal gidişatı da gayet iyi ve önerilerde bir çok parçam çıkıyor.
Hepsi gelir kazancı sağlıyor bana, daha çok reklam atılıyor.
Detaylı işlem ama doların artması bana her türlü yansıyor.
Örneğin, 10K izlenime 10 dolar veriyorsa, bu şu an 49 TL ediyor.
Önceden 10K izlenime yine 10 dolar veriyordu ve o zamanlar 30-40 TL ediyordu.
Bu şekilde kazanan 10-20 parça var. Gerisini sen hesapla. summer3:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Şimdi şöyle bişey var, kazanç tek daldan yürümüyor. Her parçan, her izlenimin, her beğenin para getiriyor.
Milyon olmuş parçalarım var ve bunların hitleri hergün artıyor.
Bu da daha çok kazanç sağlıyor. Kanal gidişatı da gayet iyi ve önerilerde bir çok parçam çıkıyor.
Hepsi gelir kazancı sağlıyor bana, daha çok reklam atılıyor.
Detaylı işlem ama doların artması bana her türlü yansıyor.
Örneğin, 10K izlenime 10 dolar veriyorsa, bu şu an 49 TL ediyor.
Önceden 10K izlenime yine 10 dolar veriyordu ve o zamanlar 30-40 TL ediyordu.
Bu şekilde kazanan 10-20 parça var. Gerisini sen hesapla. summer3:
Sen bir kalemden kazanıyorsun karın 20 TL , 100 kalemden kaybediyorsun zararın binlerce TL.
Mazot artıyor , pazara yansıyor.
Doların artması , teknolojiye yansıyor.
Doğalgaz , elektrik , telekom harcamalarının hepsi dolarla ödeniyor bunlara yansıyor.
AVM'lerde kiralar hep dolarla , nereden alırsan al bir giysi aldığında fiyatlar eşitleniyor ve her yere yansıyor.

Yani doların 10-20 kuruş artışı bize 100 TL olarak geri dönüyor.

ExcI

a better world
Sen bir kalemden kazanıyorsun karın 20 TL , 100 kalemden kaybediyorsun zararın binlerce TL.
Mazot artıyor , pazara yansıyor.
Doların artması , teknolojiye yansıyor.
Doğalgaz , elektrik , telekom harcamalarının hepsi dolarla ödeniyor bunlara yansıyor.
AVM'lerde kiralar hep dolarla , nereden alırsan al bir giysi aldığında fiyatlar eşitleniyor ve her yere yansıyor.

Yani doların 10-20 kuruş artışı bize 100 TL olarak geri dönüyor.
Admin gerçekten dolar 1 TL olsa hayat ucuzlar mı?
Ne bileyim bizim masraflarımız azaldı hadi ucuza mal satalım personelin maaşınada zam yapalım dermi patronlar :D
Hayat bir oyun altta kalanın çıksın bu kadar basit.
Herkes Tanrı olmanın peşinde

Admin gerçekten dolar 1 TL olsa hayat ucuzlar mı?
Ne bileyim bizim masraflarımız azaldı hadi ucuza mal satalım personelin maaşınada zam yapalım dermi patronlar :D
Hayat bir oyun altta kalanın çıksın bu kadar basit.
Herkes Tanrı olmanın peşinde
Sen GM olunca tanrı oldun misal

Yukarı Alt