beats zaten apple’ın ayrıca 2 si de farklı amaçlarla kullanılan kulaklıklar. Çünkü biri kulak üstü diğeri kulak içi.bence isim büyüsüne kapılma pişman olursun, klasik bluetooth kulaklık o kadar para etmez.
beats zaten apple’ın ayrıca 2 si de farklı amaçlarla kullanılan kulaklıklar. Çünkü biri kulak üstü diğeri kulak içi.bence isim büyüsüne kapılma pişman olursun, klasik bluetooth kulaklık o kadar para etmez.
Bro ne demek istediğini anlamadım, ben ses kalitesinden dolayı Beats tercih etmesini istemiştim.beats zaten apple’ın ayrıca 2 si de farklı amaçlarla kullanılan kulaklıklar. Çünkü biri kulak üstü diğeri kulak içi.
enoughtAslında satın alma amacım spor ve dışarda kullanmak ama iş yerinde de kullanmak için airpods alacağım. Şirkette kulaküstü kulaklık takmak hoş olmaz. Ayrıca biraz koca kafalıyım beats yakışmayabilir diye düşünüyorum
daha önce ki temada da silinmiyordu ki? sadece yönetici sileryeni tasarımda yazdığımız yorumu silemiyozmu aykü ?
Zaten dışarıda kullanacaksan salla beats'i ama şunu söyleyeyim, şirkette millete yakınsan ve yüksek sesle müzik vs dinlersen millete ses gider.Aslında satın alma amacım spor ve dışarda kullanmak ama iş yerinde de kullanmak için airpods alacağım. Şirkette kulaküstü kulaklık takmak hoş olmaz. Ayrıca biraz koca kafalıyım beats yakışmayabilir diye düşünüyorum
oynayamadım, sanırım benim ekran kartımda bir sıkıntı var oyunu 35,40 fps lerde açabilidim dolayısı ile kanser olup sildim.Ucuza COD MW Hesabı satın aldım, bütün fps oyunları unutuyorum.
Oynayınca hissiyat hakkında bir şeyler yazarım.
hoşgeldin kaptanSelamlar.. Bilgisayardan girmeyi özlemişim
Huawei kendi airpodsunu 1.100 liradan satıyor. Apple'dan daha pahalı...