- Takımı
- Galatasaray
İyiyiz cnm sen nasılsın inşallahselam, yıllar sonra gireyim dedim. nasılsınız millet?
İyiyiz cnm sen nasılsın inşallahselam, yıllar sonra gireyim dedim. nasılsınız millet?
hala hayattayız, malesef :)İyiyiz cnm sen nasılsın inşallah
Ooo Melihciğim sen yaşıyor musun yahuhala hayattayız, malesef :)
hayatta kalmaya çalışıyoruz ahaha, aranızdan bu srotr ye başlayan oldu mu?Ooo Melihciğim sen yaşıyor musun yahu
Abi hiç sorma, evde bunaldım ya. Bizimkilerin yaş ileri olunca pek çıkmıyorum, çıkarsam da akşamları yürüyüş yapıyorum parkta. Kafayı yedimözlettin olum ya, sen nerdesin kaç gün??
a aaa kimler varmış, hocam birebir tanışmasakta hatırlıyorum seni :)hayatta kalmaya çalışıyoruz ahaha, aranızdan bu srotr ye başlayan oldu mu?
şey sandım yeni bir tinder benzeri uygulama çıktı da bizi mi unuttu :dAbi hiç sorma, evde bunaldım ya. Bizimkilerin yaş ileri olunca pek çıkmıyorum, çıkarsam da akşamları yürüyüş yapıyorum parkta. Kafayı yedim
Sen neler yapıyosun nasılsın
Geçmiş olsun hacım, hem favicovir hem klorokin verilen tek seni gördüm ilginçmiş. Aksatmadan için ilaçları, yoğun bakıma düşenler genelde ilacı içmeyenler ve geç tespit edilenler.Malesef Corona olmuşuz aile karantinada şuan. Hap getirdiler babam kalp hastası diye sadece favicovir verdiler.Bana bir kutu favicovir ve korokin verdiler. Yarın sabah kullanmaya başlıyacagız. iÇİYORUZ HAPLARI ONA GÖRE ilk gün sabah akşam 8er tane :(
Geçmiş olsunMalesef Corona olmuşuz aile karantinada şuan. Hap getirdiler babam kalp hastası diye sadece favicovir verdiler.Bana bir kutu favicovir ve korokin verdiler. Yarın sabah kullanmaya başlıyacagız. iÇİYORUZ HAPLARI ONA GÖRE ilk gün sabah akşam 8er tane :(
İçinden oynadığım oyun yok neredeyse, benim için baya güzel olurEpic Games 17 aralık başlayıp 31 aralık tarihine kadar ücretsiz oyunlar verecek. Ortalıkta dolaşan oyun listesi var ücretsiz vereceği. Acaba gerçekten bunları verir mi ?
Eki Görüntüle 45523
Bilgilendirme icin saol bro, yalniz cidden bunlari verirse 2 3 tanesi haric alayini alirim. Baya basariliEpic Games 17 aralık başlayıp 31 aralık tarihine kadar ücretsiz oyunlar verecek. Ortalıkta dolaşan oyun listesi var ücretsiz vereceği. Acaba gerçekten bunları verir mi ?
Eki Görüntüle 45523